Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyli masz rekord :P

nie ma ;)

Mi trzymają 1,5 miesiąca

laska z fejsa twierdzi, że od sierpnia https://www.facebook.com/permalink.php?stor...171016446318425

Rzecznik DontPaya twierdzi, że oczywiście kłamiemy i nic takiego nie ma miejsca ;)

ja własnie podpisałem nonwą umowę (dziś przyszła). FV wpłynęła 13.10 - dziś jest na koncie ;)

Jeszcze tylko musze upchnąć proceduralizm na swoich stronach i będzie cymes ;) Mają niezłą zagwozdkę bo sprzedaję usługi a nie towar :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja nie wiem co się z tą firmą dzieje. U mnie:

Wypłata SMS - faktura dostarczona 11.10 - kasa na koncie 18.10 czyli wyrobili się w tydzień

Wypłata przelewów - zlecenie 13.10 - kasa na koncie 18.10 czyli 5 dni

Ostatnio miałem nawet kilka zleceń wypłaty przelewów zrealizowanych w następnym dniu...

To co tu czytam zaczyna mnie jednak przerażać...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

U mnie też dzisiaj wyszła (jeszcze jej nie mam), ale sfałszowali datę bo wstawili, że wykonana 11 września. Powiedzcie mi koledzy, jakim przelewem trzeba wysłać aby leciało od 11 września do dzisiaj? ;)

nie burza... po prostu dałem linka (wysłałem) do tego forum zeby sobie poczytali

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności