Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

do katalogów to rozumiem, że SMS?

Łap linka z refem - https://homepay.pl/rejestracja/523

wdrażam to dla jednego klienta i na razie wygląda ok, jest kontakt, telefon. zobaczymy co dalej.

Ja nie wiem co się z tą firmą dzieje. U mnie:

Wypłata SMS - faktura dostarczona 11.10 - kasa na koncie 18.10 czyli wyrobili się w tydzień

Wypłata przelewów - zlecenie 13.10 - kasa na koncie 18.10 czyli 5 dni

Ostatnio miałem nawet kilka zleceń wypłaty przelewów zrealizowanych w następnym dniu...

U mnie to samo.. wypłaty sa na koncie w mbanku w maks. 3 dni robocze od zlecenia (i to zarówno kwoty większe i mniejsze) a czasami jak maja dobry dzien to i nastepnego dnia sie trafi.

tez mnie martwi to co czytam w necie, ale co mam wybrac? platnosci.pl aka dawne payu, ktore znow niedlugo zmienia nazwe? z ich supportem rodem z Allegro (ten sam wlasciciel) gdzie nie idzie sie dogadac o najprostsze sprawy? przeciez to przejscie z deszczu pod rynne.. a inne firmy to w ogole sa jakies krzaki, albo jednosobowe dzialanosci, albo spolki z minimalnym kapitalem. wlasciciel dotpaya ma go grubo ponad milion zlotych, wiec w razie czego bedzie z czego oddac ;-).

pozdrowienia.

googlerulz.

Mam od kilku miesięcy zmienioną umowę na spółkę w PL. Osobną umowę na obsługę kart. Nie ma żadnych kłopotów z wypłatami. Wypłacają max do 3 dni, a często kasa jest już na drugi dzień. Mam też moją "opiekunkę" do której mogę pisać bezpośrednio i kontakt jest ok.

Wcześniej oczywiście zdarzały się im jakieś problemy ale miałem wtedy umowę na spółkę w UK gdzie był termin 10 dni roboczych z którego zaczęli nagle korzystać co w efekcie dawało wypłatę realnie co 14 dni.

Jakie jest wytłumaczenie tych opóźnień?

Ja bym strzelał na:

1. Może obracają dodatkowo przetrzymanymi pieniędzmi.
2. Sprawdzają legalność pochodzenia pieniędzy ;)

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Ja zapewne jeśli nie dostanę kasy osobiście się przejadę do nich, gdyż samochód muszę opłacić, więc kasa jest potrzebna ;)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• 2 tygodnie później...

Dobra, nie wytrzymam. Uciekam od DotPay, bo koleeeejny raz upominam się o przelewy i oni sobie szczają na mnie - jedyne co mnie trzymało tam to, że mam autorski skrypt płatności pod ten system i teraz będę musiał zlecić od nowa.

Co polecacie (zwykłe przelewy, nie sms) dla osoby z działalnością gospodarczą? tansferuj?

najlepsze ciastka na świecie stroopwafels prosto z Holandii

pogadaj z General-em w tej sprawie ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności