Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Normanos, pisałem o czymś innym. Otrzymałem informację z dobrego źródła (nie wiem czy prawdziwe), że angielska spółka ma problemy z płynnością, natomiast polska spółka (S.A.) chce mieć "czysto w papierach", dlatego stara się działać jak "w zegarku", a obecnie klienci biznesowi zgłaszający się z konwencjonalnych źródeł (np. via handlowiec), są przyporządkowywani do polskiego "czystego" podmiotu. Z tego co piszesz (a co potwierdził Dido) mogłoby wynikać, że w pewnym okresie kliknięcie akceptacji regulaminu oznaczało zawarcie umowy z podmiotem brytyjskim, które takie problemy ma, a obecnie firmy obsługuje podmiot polski, który działa poprawnie.

Jeżeli obecni klienci Dotpaya są "zaganiani" pod polską "czystą" spółkę, powinno to być jasno powiedziane, notabene jest to w ich interesie i powinni szybko odciąć się od starego (s)trupa, by jak najszybciej ratować markę (polską odnogę), której reputacja jest tak nadszarpnięta - choćby tym 7-stronnicowym tematem, jak i n- innymi w wielu miejscach.

Pozdrawiam, J.

no tak tylko co mnie to obchodzi? jak mają problemy to niech wszystko zmigruja w S.A. i działają sobie a nie w kółko wciskają kit, kłamstwa i udają, że nic sie nie dzieje. zadzwoń na infolinie a dostaniesz tyle bzdur, że aż ciężko to opisać.

Dopowiem - całość wygląda trochę tak, jak by gdzieś w Polsce był jakiś przestępca o Twoim imieniu i nazwisku, a wszyscy byliby uprzedzeni do Twojej osoby tylko przez zbieżność nazwisk. Z tego jak mi przedstawiano, są to inne podmioty; będę miał okazję, aby w najbliższym czasie to sprawdzić.

Pozdrawiam, J.

P.S. Ale się musiałeś naciąć jak jesteś tak wściekły jak słyszysz samą nazwę, współczuję.

Potwierdzam, że w przypadku umowy z S.A. nie ma większych problemów z wypłatami.

Od prawie roku korzystamy z dotpay i wypłata jest najczęściej w ciągu 3 dni roboczych na koncie(a wypłaty robimy w miarę często).

Dla uściślenia dodam, że nie korzystamy z płatności SMS i może to ma duży wpływ na czas realizacji wypłaty.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Dopowiem - całość wygląda trochę tak, jak by gdzieś w Polsce był jakiś przestępca o Twoim imieniu i nazwisku, a wszyscy byliby uprzedzeni do Twojej osoby tylko przez zbieżność nazwisk. Z tego jak mi przedstawiano, są to inne podmioty; będę miał okazję, aby w najbliższym czasie to sprawdzić.

demagogia. różne podmioty korzystaja z tej samej bazy i systemu (ciekawe na jakiej podstawie i kto obrabia dane osobowe). jeden ma problemy, a drugi udaje, że nic nie wie i rżnie głupa. Zmigrowali by wszystkich do SA i byłby problem z głowy, ale widać coś tam nie trybi, że wola robić wiochę.

P.S. Ale się musiałeś naciąć jak jesteś tak wściekły jak słyszysz samą nazwę, współczuję.

jeżeli czekanie po 2mce na kilkanaście tys. mozna nazwać nacięciem to tak.

• 4 tygodnie później...

Ja zleciłem wypłatę środków przelewy Data: 2011-12-12 :) nie dostałem żadnej informacji na e maila ,kompletnie nic ,olewają totalnie.....

Ciekawe kiedy dostanę kasę ? czy w ogóle dostanę :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Ale to zależy co zleciłeś, jakich środków na DG czy na o. prywatną?

Standardowo wysyłkę za sms np. mają 24 dni robocze. bez DG. Co daje miesiąc czasu.

Dla przykładu ja zleciłem 13.12 (otrzymali rachunki) a kasę na koncie miałem 30.12.

Opcja standard, więc nie jest najgorzej :)

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności