Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Też mieliśmy podobny problem, gdzie na kilkanaście tysięcy czekaliśmy przeszło dwa tygodnie. Wystarczył jeden telefon, i informacja że zamierzam zgłosić ten fakt do organów ścigania i kasa była na koncie jeszcze tego samego dnia.

Takie cyrki dzieją się przy wypłacie większych kwot powyżej 4 tysięcy dlatego też nie warto robić kumulacji.

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak sprawdzić pod która firmę się podlega?

"Umowa" była "zawierana" w czasach kiedy to było chyba AllPay...

To proste: jak nie masz żadnego papierka w domu to jesteś stary user (jak sam zauważyłeś) i nic nie podpisywałeś (kiedys nie było umów) więc jesteś w kłamcach z UK. Jak masz papier (chyba ostatni rok) to jesteś w krętaczach z PL.

więc jesteś w kłamcach z UK

ja tam polecam współpracę z dotpay ltd.

Może i długi jest czas wypłaty ale dla mnie to nie problem bo i tak pieniądze znajdują się na koncie po 2 tygodniach.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 2 tygodnie później...

Nie wiem na co Wy narzekacie.

9.01, g. 16:30 - zlecenie wypłaty (po godzinach pracy)

11.01 - wypłata (realnie 1 dzień oczekiwania)

12.01, g. 13:0. - środki na koncie (pierwsza sesja Elixir)

Jedyną rzeczą którą by mogli zoptymalizować, to wysyłać pieniądze z tego banku, w którym jest konto do wypłaty (z reguły przelew z banku A jest do banku A realizowany natychmiastowo), ale jest to akceptowalne że mają centralne rozliczanie.

Pozdrawiam, J.

• 5 miesięcy temu...

Nadal twierdzę, że wypłaty zależą od wysokości kwot. Mam dwa konta i dwie umowy. Duże kwoty są przetrzymywane nagminnie po kilka tygodni. Obecnie czekam na kilka tysięcy zł, telefony nie skutkują więc sprawa poszła przez kanclarię prawną.

W każdym razie podzięowałam za tego typu współpracę, też bym chciała środki nie swoje wrzucać na fajną lokatę...

Pozdrawiam

Marketing internetowy dla firm

A ja ostatnio dostałem maila, że w systemie wkradł się błąd i w 2010 roku została mi zdublowana wpłata od klienta (250zł) i mam im odesłać tą kasę :rolleyes:

Poprosiłem o jakiś papier pocztą lub telefon w tej sprawie bo mail to za mało, Pani postraszyła mnie wpisem do KRD, sądem i windykacją i przestała się odzywać.

Ogólnie trochę to śmieszne. I oczywiście gdy korzystałem z ich usług to czas wypłat był bardzo różny, raz kwestia kilku dni, a raz tygodnii.

logo-stat4seo-blue-small.png

@mela duble to ze dwa/trzy razy mi się u nich trafiły :rolleyes: Trzeba było samemu anulować transakcję, i jeszcze dopraszać się u innej osoby o anulowanie prowizji.

Odpukać wypłaty regularnie max 5-6 dni.

@mkr: spoko ja rozumiem (chociaż to jest kurcze system płatności, nie powinno być takich dziur w systemie!), kasę im chętnie oddam - ale piszę do mnie

kobieta pierwszy mail to 3 zdania na zasadzie "2 lata temu wysłaliśmy Panu 200zł przypadkiem za dużo, poniżej numer konta prosimy o wpłatę".

Żadnego dokumentu, danych do przelewu (poza numerem konta) - nic. A też z firmowego konta nie będę robił przelewów pod tytułem "ups pomyłka sprzed 2-óch lat " :D

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności