Skocz do zawartości

Dotpay problem z wypłatą

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żebyś się nie zdziwił, większe firmy upadały. Sezon urlopowy w takiej firmie nie powinien zakłócać jej podstaw funkcjonowania. Zatrudniasz więcej niż jedną księgową i tym bardziej nie dajesz im jednocześnie urlopu.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Wczoraj drugi raz się przypomniałem i dostałem odpowiedź: "Szaonwny Panie, Informujemy, iż faktura została w dniu wczorajszym opłacona." na razie na koncie nie mam, ale myślę, że są poważni i dziś dojdzie :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

• 1 miesiąc temu...

Obracają kasą klientów przez kilka tygodni bez oprocentowania.Kto mi pożyczy kilka melonów bez oprocentowania na kilka tygodni? Dotpay nawet przeprosin nie wysyła a Ja postawię obiad w najdroższej restauracji w Wawie! !!! I coś z tego będziecie mieli!! U mnie ponad 3 miechy opóźnienia. W końcu przelali kasę, ale co z tego jak musiał pożyczyć kasę i zapłacić odsetki. Same straty. Zero przeprosin.

Ja polecenie wypłaty zgłosiłem na początku czerwca i mi jeszcze nie wypłacili a za lipiec mi wypłacili miesiąc temu tyle że w lipcu to była mniejsza kwota, te większe pewnie sobie dają na 3 miesięczne lokaty :)

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności