Skocz do zawartości

[php] PageRank - nie działa na serwerze

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem właśnie w trakcie przenosin serwisu na nowy serwer ( ehost ).

Na mojej drodze pojawił się jednak problem ze skryptem PageRank.

Na nowym serwerze oblicza zupełnie inne (błędne) chsumy - co powoduje 403 przy zapytaniu.

Znajomy miał podobny problem jednak nie udało mu się go rozwiązać.

Co dziwne gdy skrypt umieścił na innym serwerze, ale w tej samej serwerowni o tej samej konfiguracji skrypt działał poprawnie :?

PHP na serwerze to 4.4 u siebie na localhost posiadam tą samą wersję skryptu i działa pięknie.

Próbowałem pobierać inne wersje skryptu jednak błąd ciągle występuje.

Spotkał się może ktoś z podobnym problemem ?? Może jakieś sugestie ? :jezyk1:

Witam,

Jestem właśnie w trakcie przenosin serwisu na nowy serwer ( ehost ).

Na mojej drodze pojawił się jednak problem ze skryptem PageRank.

Na nowym serwerze oblicza zupełnie inne (błędne) chsumy - co powoduje 403 przy zapytaniu.

Znajomy miał podobny problem jednak nie udało mu się go rozwiązać.

Co dziwne gdy skrypt umieścił na innym serwerze, ale w tej samej serwerowni o tej samej konfiguracji skrypt działał poprawnie :?

PHP na serwerze to 4.4 u siebie na localhost posiadam tą samą wersję skryptu i działa pięknie.

Próbowałem pobierać inne wersje skryptu jednak błąd ciągle występuje.

Spotkał się może ktoś z podobnym problemem ?? Może jakieś sugestie ? :jezyk1:

Mam taki sam problem, page rank jaki by nie byl to zawsze w skrypcie pokazuje mi -1, doczytalem gdzieś ze to przez bana jaki ma serwer w google.

U mnie nie jest to wina bana bo juz na poziomie chsum inne wyniki wychodza :/ Jak dzis cos na to nie poradze to chyba przez inny serwer bede musial to sprawdzac :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności