Skocz do zawartości

chyba indeksowanie

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Po wielkich znojach i trudach ruszyła moja strona. no i oczywiście nie ma jej w google.

co zrobić żeby zostałą zaindeksowana (bo chyba o zaindeksowanie chodzi)

szukałem tutaj tematów ze zwrotem indeksowanie, ale zostałem zasypany lawiną tematów, gdzi po pół godzinie czytania nie znalazłem ani słowa na ten konkretny temat. Skoro strona jest już w internecie to co zrobić żeby po wpisaniu jej adresu pojawiła się w google.

pozdrawiam wszystkich

gdzi po pół godzinie czytania nie znalazłem ani słowa na ten konkretny temat.
Musisz kolego nauczyć się cierpliwości jeśli chce się zajmować pozycjonowaniem ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

co zrobić żeby zostałą zaindeksowana (bo chyba o zaindeksowanie chodzi)

Podlinkuj ją jeszcze w serwisach społecznościowych.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Może zarejestruj stronę w Google Webmaster Tools. Jeśli nie masz mapy strony stworzonej, którą można dodać w tymże narzędziu dzięki czemu G może szybciej zobaczyć zawartość, to stwórz choć by statyczną np. korzystając z czegoś takiego: https://www.xml-sitemaps.com/. Wygenerowaną mapę zapisz i wrzuć na serwer. Dodaj do GWT.

A tak w ogóle, to nie bardzo masz przyjazne adresy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wpisz w google "google add url" i będziesz mógł dodać też stronę do google. Jeśli wykorzystasz wszystko razem to co koledzy z PiO wyżej napisali, strona powinna się szybko zaindeksować ale daj też sobie na czas. Po kilku dniach powinno być już widać pierwsze efekty, jeśli wpiszesz w google komendę site:adresstrony

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

wielkie dzięki wszystkim.

wykonam wszystkie te ruchy i będę czekał na efekt.

w zasadzie chciałbym aby tylko strona była w google i to na jakiś czas wystarczy, bo jeszcze będę musiał zrobić sporo zmian i dodać dużo podstron zanim zcznę jakoś zapraszać na nią gości :)

jeszcze raz dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności