Skocz do zawartości

[Szkolenie] Google Analytics i Google Website Optimizer Warszawa 26-27 października 2011 r

JoomLAB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zamierzam skorzystać z tego szkolenia (https://www.conversion.pl/szkolenia), ale ciekawi mnie opinia innych forumowiczów, którzy może byli na szkoleniach przez nich organizowanych. Czytam bloga conversion.pl od dłuższego czasu. Jestem pełen podziwu za wiedzę, która nam przekazują. Dlatego chcę iść na te szkolenia i nie z SILESIASEM, które odbędą się pod koniec tego tygodnia w Katowicach. Czekam na opinię zarówno pozytywne jak i negatywne :D

Witam,

zamierzam skorzystać z tego szkolenia (https://www.conversion.pl/szkolenia), ale ciekawi mnie opinia innych forumowiczów, którzy może byli na szkoleniach przez nich organizowanych. Czytam bloga conversion.pl od dłuższego czasu. Jestem pełen podziwu za wiedzę, która nam przekazują. Dlatego chcę iść na te szkolenia i nie z SILESIASEM, które odbędą się pod koniec tego tygodnia w Katowicach. Czekam na opinię zarówno pozytywne jak i negatywne :)

Młodzi gniewni :)

W lipcu wstępnie się zgodzili prowadzić szkolenie w ramach Silesia SEM, jednak potem odmówili, bo "nie mogą sobie psuć rynku udziałem w szkoleniu o niższej cenie". Jak chcesz zapłacić więcej to jedź na szkolenie Conversion

Cena regularna szkolenia w Warszawie to 590 netto, zaś w Katowicach było 490 netto. Wszystko idzie w koszta firmy, więc 100 różnicy to nie duża strata;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności