Skocz do zawartości

site1 -> systemlinkujacy -> site2

idolw

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

chcialbym przystapic do polskiego programu wymiany linkow,

czy istnieje mozliwosc zastosowania takiego mechanizmu:

na site'cie A wyswietlam linki z systemu. system kieruje linki do mojego site'u B.

czy ktorys z systemow polskich pozwala na takie cos?

ktory?

z gory dzieki

polish suicide flew 48 successful missions

No to zalezy, jesli domena jest stara i juz dobrze podlinkowana, to nie balbym sie zadnego sandboxa, to akurat sprawdzilem doswiadczalnie.

BTW mowimy o punktach w linkorze ?

myslalem o wykorzystaniu kilku site'ow ktore mam zbanowane w google do zebrania punktow w linkorze, aby za ich pomoca promowac nowe strony na zasadzie non-reciprocal links.

mamy site'y ktore moga nam dac jakies 200 000 punktow i te sume moglibysmy rozdzielic na X nowych stron (o ile sie tak da).

tak, mowimy o punktach w linkorze.

btw. czy w tym calym linkorze, istnieje mozliwosc zamiany linkow w terminie pozniejszym, czyli jakis recycling linkow?

masz możliwość ustawienia sobie przyrostu linków ale czy akurat linkor jest skuteczny to już sam osądź, poza tym jeżeli masz jakieś tam PR to możesz sie powymieniać linkami dodatkowo.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

masz możliwość ustawienia sobie przyrostu linków ale czy akurat linkor jest skuteczny to już sam osądź, poza tym jeżeli masz jakieś tam PR to możesz sie powymieniać linkami dodatkowo.

a ktory jest skuteczny?

mamy 12-osobowy dzial zajmujacy sie tylko linkami, ale chcemy zrobic pewien nieladny eksperyment z systemami linkujacymi ;)

żaden nie jest skuteczny ;) a jak masz 12 ludzi to niech każdy zrobi 3-4 serwisy i niech budują zaplecze

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności