Skocz do zawartości

strona do oceny

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak samo jak miooodek myslalem, ze dol sie "rozjechal". Skoro na razie nie ma tam reklamy, to sugeruje usunac te wolna przestrzen na dole, bo w tym momencie nie wyglada to dobrze.

Ponadto proponuje zmienic czcionke w boksach z Times na jakas bezszeryfowa, np. Verdana lub Tahoma... jakakolwiek aby tylko nie Times ;) Dodatkowo w obksach przydaloby sie zrobic odstepy pomiedzy krawedzia boksow a tekstem.

Pomysl ze zdjeciem ulicy Warszawy w tle jest ciekawy, lecz moim zdaniem to zdjecie jest za bardzo "oczojebne" :) Gdyby nadac mu przezroczystosc (na bialym tle), tak ok. 70% to prezentowalo by sie o wiele lepiej.

To tyle, tak na szybko.

Przepisy kulinarne na muffinki i inne wypieki.

Tak samo jak miooodek myslalem, ze dol sie "rozjechal". Skoro na razie nie ma tam reklamy, to sugeruje usunac te wolna przestrzen na dole, bo w tym momencie nie wyglada to dobrze.

Ponadto proponuje zmienic czcionke w boksach z Times na jakas bezszeryfowa, np. Verdana lub Tahoma... jakakolwiek aby tylko nie Times ;) Dodatkowo w obksach przydaloby sie zrobic odstepy pomiedzy krawedzia boksow a tekstem.

Pomysl ze zdjeciem ulicy Warszawy w tle jest ciekawy, lecz moim zdaniem to zdjecie jest za bardzo "oczojebne" :) Gdyby nadac mu przezroczystosc (na bialym tle), tak ok. 70% to prezentowalo by sie o wiele lepiej.

To tyle, tak na szybko.

dzięki

podpytam firmę, która to robi bo nie bardzo kumam o które boksy chodzi.

Trza by sprawdzić czy tło (ulica) nie będzie wyglądać lepiej w sepii lub w czarno białym.

Ogółem sporo szlifu Cię czeka- zmieniłbym akapit u góry strony na zwięzłą informację z przekierowaniem.

Opis strony do wymiany:

<meta name="description" content="Zobacz, dodaj zdjęcia ulic Warszawy i okolic. Zobacz gdzie są i jak wyglądają firmy i instytucje. Zajrzyj na forum. Zobacz fotki śmieszne i ciekawe.Kredyty warszawa, pożyczki warszawa, Kosmetyki warszawa, Turystyka warszawa, Budownictwo warszawa, Zdrowie warszawa, Moda warszawa, Kulinaria warszawa, Rozrywka warszawa, Mieszkania warszawa, Finanse warszawa." />

Podobnie słowa kluczowe które nie są związane z tematem strony:

"keywords" content="Zdjęcia, fotki, Warszawa, banki warszawa, nieruchomości warszawa, motoryzacja warszawa, ubezpieczenia warszawa, hotele warszawa, restauracje warszawa, firmy warszawa"

Albo się weźmiesz do nauki i zrobisz poprawki albo znajdziesz zawodowca któremu to zlecisz. Ogółem cieńko choć zdjęć na stronie nie sprawdzałem.

To tyle na pierwszy rzut oka.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zainstaluj sobie SeoQuake do Firefoxa, to zobaczysz szybko jakie Masz słowa kluczowe.

Ogólnie mi się strona nie podoba za bardzo. To tło rozprasza zamiast przyciągać. Pojawiają się nowoczesne podokna na stronie, ale góra jest jakoś mało nowoczesna. Usunęłabym tło, stronę na środek i u góry ładny top.

• Tło rozprasza
  • Tekst na stronie głównej: "Goście przybywający do Warszawy znajdą tutaj info o autobusach, punktach informacyjnych, taksówkach, hotelach, dworcach przystankach i wiele innych potrzebnych informacji..." ubogi, nieczytelny, beznadziejnie sformatowany, nie taka czcionka
  • Zdjęcia, aż sie proszą o miniaturki - wchodzę w galerię, chcę wybrać najciekawsze - jak mam to zrobić?
  • Po wejściu w zakładkę o nas byłam przerażona. Wyblakłe litery na białym tle, żadnego formatowania

Ogólne wrażenia: strona bardzo bałaganiarska, złe formatowanie tekstu i niewłaściwa kolorystyka zniechęca, fatalne menu, zły bacground, złe tło pod tekstem, walidacja to chyba pojęcie niznane dla tego serwisu - 62 Errors, 53 warning(s)

Przepraszam ale sam prosiłeś o opinię.

Ale na pocieszenie zapraszam na :P

Ludzka kreatywność jest największym zasobem. R. Florida

Moderowany_katalog_stron_50.pngZapraszam do moderowanego katalogu stron i ogłoszeń: https://http4u.pl Podstawowy wpis za free.

Na pierwszy rzut oka strona jest moim zdaniem nieczytelna, zwłaszcza wszelkie teksty

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Jak ktoś wyżej wspomniał... strona rozjeżdża się w poziomie (Firefox) po za tym tematyka serwisu b. fajna i unikalna...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności