Skocz do zawartości

strona do oceny

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę.

będę się starał w miarę możliwości zmieniał, ale możłiwości nie mam za wiele, bo tą stronę zrobiła mi firma na zlecenie

ja się nie znam na tych bardziej zaawansowanych sprawach

w panelu admina mam możliwość zmiany rodzaju koloru i wielkości czcionki (fajnie by było gdyby ktoś podpowiedział jaki byłoby ok.)

no i jest w tym panelu parę opcji których nie rozumiem więc nie potrafię z nich korzystać takich jak:

wstaw twardą spację

włącz wyłącz znaki kontrolne

wstaw edytuj atrybuty

edytuj style css

przełącz pozycjonowanie absolutne

wstaw nową warstwę

pozioma linia

wstaw edytuj wbudowane media

indeks górny/dolny

przełącz widoczność wskaźników niewidocznych

adytuj źródło html

wyczyść nieuporządkowany kod

wstaw edytuj kotwicę

blok cytatu

wcięcie

wklej worda

no i może coś z tych opcji mogłoby poprawić sytuację ale nie wiem o co w tym chodzi :P

pozdrawiam

ps.

piszecie że żarówa i bije po oczach. ale bardziej chodzi o zdjęcie w tle (może zmienić na jakieś nocne)

- czy o te niebiesko-czerwone tabliczki? tego zbytnio nie da się zrobić bo to ma być niby takie stylizowanie na tabliczki jakie w warszawie są w realu

dzięki Bogu że wykonawca strony zrobił takie bo ja zdaje się chciałem jeszcze jaskrawsze

- a może o sam kolor czcionki w tych opisach. tutaj mam największe pole manewru, bo jedynie to sam mogę zmienić.

jeśli trzeba zmnienić tło (zdjęcie) oraz "pobledzić" te tabliczki, to mogę to zrobić dopiero za miesiąc, półtora, bo wtedy będę miał jakąś kasę na to żeby wprowadzili takie zmiany, ale z tym nie ma pośpiechu bo narazie nie będę w żaden sposób reklamował więc i wejść raczej nie należy się spodziewać

narazie chcę tylko żeby strona została zaindeksowona (bo chyba od tego czasu zacznie, że tak powiem nabierać wieku)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności