Skocz do zawartości

Pozycjnowanie - niemcy

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was ma doświadczenie na rynku niemieckim? Chodzi mi o listy katalogów, precli, nazwy oprogramowania itp - jestem w stanie coś podzlecić lub zapłacić za wiedzę/wymianę linków. Takie zlecenia bierzemy rzadko, a ja nie lubie się rozdrabniać :)

Po kilku latach miażdzenia lokalnych firemek w wynikach niemieckiego Google doszedłem do wniosku, że może nie do końca coś robimy ok, skoro nie zmienia się to od lat.

Do tej pory nawet nie używaliśmy nawet precli (niemieckie artykuły zbyt czaso/kaso chłonne + upierdliwe to wypełnianie ręczne). Dobra lista katalogów + zaplecze (linkowane znów katalogami) wymiatało, aż trafiła kosa na kamień - b. wymagające frazy.

Czy ktoś z Was ma doświadczenie na rynku niemieckim? Chodzi mi o listy katalogów, precli, nazwy oprogramowania itp - jestem w stanie coś podzlecić lub zapłacić za wiedzę/wymianę linków. Takie zlecenia bierzemy rzadko, a ja nie lubie się rozdrabniać :D

Po kilku latach miażdzenia lokalnych firemek w wynikach niemieckiego Google doszedłem do wniosku, że może nie do końca coś robimy ok, skoro nie zmienia się to od lat.

Do tej pory nawet nie używaliśmy nawet precli (niemieckie artykuły zbyt czaso/kaso chłonne + upierdliwe to wypełnianie ręczne). Dobra lista katalogów + zaplecze (linkowane znów katalogami) wymiatało, aż trafiła kosa na kamień - b. wymagające frazy.

Cześć

Nie wiem na ile i czy w ogóle pomoże

https://www.web-directories.ws/Regional/Europe/Germany/

trzeba poklikać deko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności