Skocz do zawartości

PolandTourism.pl narazie darmowy katalog stron na skrypcie Catkatalog

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Katalog działa ZERO stron oczekujących, a strony nie zaakceptowałem ( pamiętam) również ta ze stopki. Myślisz ze jak ktoś nie chce twoich stron w katalogu to katalog nie działa? :D

Oczywiście, to twój katalog i możesz robić co chcesz. Szkoda tylko, że SEOstuff podał go jako przykład i upublicznił adres katalogu, który nie jest dostępny dla wszystkich. Chciałem tylko ostrzec innych aby nie marnowali swojego czasu na wpisy.

Krakus67 Katalog dostępny jest dla wszystkich, ale nie dla takiego poziomu stron jak prezentują twoje strony ( ta ze stopki poleciała w pakiecie bo tamte 3 byli typowymi zpleczówkami linkującymi miedzy sobą), pomijając ze linkujesz ze swojej stopki do wpisow w katalogach :D, ale to już twoja bajka rozumiesz?

To nie ośrodek pomocy społecznej, a katalog DARMOWY tylko nie wszytko można tam dodać. Tak jak w każdym innym MODEROWANYM katalogu.

Chciałem tylko ostrzec innych
innym akceptuje, w ciągu tygodnia zaakceptowałem ponad 120 stron, jeśli strona jest tego warta. proszę się nie martwic o innych a lepiej dopracować to co chcesz wepchać w katalogi innym. Jeśli będziesz dalej mnie wkurzać zbanuje twoje IP, URL i e-mail we wszystkich swoich katalogach.

linkujesz ze swojej stopki do wpisow w katalogach :D, ale to już twoja bajka rozumiesz?

Sorry, nie zajmuję się pozycjonowaniem, to amatorskie prywatne stronki, ale się uczę. Wydawało mi się, że jeśli takie katalogi jak dmoz, onet, gazeta i wiele innych z PR5 i 6 nie miały zastrzeżeń, to dlaczego ten jeden? Ale OK, zamknijmy ten temat, tym bardziej, że nie dotyczy on Catcatalogu.

z chwile sprawdzę

fkolo.pl Warszawa sie pisze z duzej litery. 2.Słowa kluczowe zapominasz dodawać

e-cert.net.pl opis

--------------------------------------------------------------------------------

Nasze ceny są atrakcyjne natomiast terminy dopasujemy do potrzeb inwestora. Pracujemy na terenie miast Poznań, Gniezno, Pobiedziska, Swarzędz, Kostrzyn, również innych pobliskich miejscowościach. Wszystkie paszporty tworzymy na podstawie wizji lokalnej z uwzględnieniem wszystkich zmian odbiegających od projektu. Firma Cert w ofercie posiada sporządzanie świadectw energetycznych inaczej certyfikaty energetyczne. Posiadamy uprawnienia do wykonywania świadectw dodatkowo obowiązkowe zabezpieczenie.Oferujemy wykonanie świadectwa charakterystyki energetycznej na rzecz każdego budynku tudzież lokalu.

po co dodajesz -------------------------------------------------------------------------------- ???

Kody premium już działają.

Jesli są jeszcze jakiś błędy piszcie do autora skryptu bo ja straciłem cierpliwość.

Niestety nie mogę się doprosić zrobić żeby nie można było dodawać ta sama stronę 2 razy, ale się okazuje ze to nie jest błędem :), to tylko moja zachcianka. Również można dodawać strony wcale bez slow kluczowych, ale też nie jest błędem, dalej można dodać stronę https://https://strona.pl . Po dodaniu wpisu premium dalej mam czyta stronę, ale autor mówi ze to nie jego broszka :) Dalej czekam na pliki ....

Nie wiem w jakich godzinach sprawdzasz sobie swojego emaila - ale zalecam sprawdzić go teraz, bo pliki chwilę temu już zostały wysłane.

--

Co do twoich zachcianek - nie mówiłem, że jest to Twoja zachcianka. chodziło mi np. o to, że chciałeś żebym Ci dodał reklamę - ja od tego nie jestem niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności