Skocz do zawartości

PolandTourism.pl narazie darmowy katalog stron na skrypcie Catkatalog

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ty zrób zęby podstawowe funkcje działali bo kupalem od ciebie skrypt i szablon już kawal czasu , jak widać po wątku non-stop jakiś kwiatki wytykają użytkownicy, i prawidłowo. Ja tam nie mam czego się wstydzić dałem dobrą starą domenę.

Resztę ocenia użytkownicy :)

Co do wyświetlania reklam to tylko w jednym pliku można prawidłowo wstawić javascript, reszta to autoru się nie udało :).

Wiec napisałem lub napisz jak to zrobić lub zrób sam, było 8 prób( policzyłem) wklejenia głupiego kody javascript, niestety nie działa. Rowniez niema opisu jak to zrobić lub czy wcale to można zrobić.

p.s nie wypominam o poprawnym wyświetlaniu w innych wyszukiwarkach jak Mozilla, to już odpuściłem sobie

Poprawiony plik już wysłałem właścicielowi katalogu.

i tak przysięgam od 3 tygodni

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rowniez niema opisu jak to zrobić lub czy wcale to można zrobić.
- https://www.speedyshare.com/files/30480611/...catkatalog.docx
PIO ma ogromna "MOC" po 3 tygodniach może wszytko zostanie poprawione.
- wex nie kituj - bo zaczynasz mnie irytować. Po 3 tygodniach? Za każdym razem jak coś zgłaszałeś - poprawiałem Ci.
zaraz za chwile powie ze zapomniał, ze to moja wina lub ze to nie jest błędem
- nic takiego nie powiem, bo jest to błędem, który właśnie poprawiam.

To jak wyszło tak że do dzisiaj są błędy? Nic innego od autora nie potrzebuje, WYŁĄCZNIE poprawienia błędów. Niestety w inny sposób nie dało się to załatwić, ale widzę ze za chwile już wszytko będzie OK. (wyświetlanie poprawne pod innymi przeglądarkami już odpuszczę)

wlamywacz - zamiast pisać i edytować posty tylko po to, żeby wyglądało, że skrypt jest do xxxx, napisał byś mi PW z informacją, a nie lecisz sobie tak w kulki. Skąd ja mam o tym wiedzieć? Myślisz, że cały czas siedze w tym temacie i sprawdzam ?

zresztą - błędu żadnego nie ma. A jak uważasz, ze jest to przynajmniej napisz dlaczego tak uważasz i powiedz gdzie on jest (o ile jest)

Ach, co za offtop się zrobił … ;)

No to i ja dodam 1 grosik do całości.

Wchodzimy np. w kategorię komputery i Internet na samym dole jest: (strona: |1 | 2 | 3 | 4 |) i jak klikniemy w jakąś cyferkę to wyskakuje komunikat: Upss.. Nie ma takiej strony.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Ach, co za offtop się zrobił ?

jedyny słuszny sposób na szybkie poprawienie błędów

Autor skryptu obserwuje temat wiec myślę ze szybko naprawi "byka"

Żadnych błędów nie powinno być.

..... nie powinno być ,racja ale dalej są

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności