Skocz do zawartości

SWL - NIE ŻYJE !

xlmen

Rekomendowane odpowiedzi

np w tym przypadku fraz z meblami

No nic...lepiej pozostańmy przy zielonym bo to chyba kolor nadziei. :)

jeśli zielona nadzieja robi top10 na miliard wyszukiwań wśród fraz usług seo i nie ma więcej merytoryki to spadam na browara bo szkoda oczu do czytania

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja ze swoich obserwacji zauważyłem duże zmiany od marca - kwietnia, mianowicie swl-e stałe dostały od tego czasu ogromnego powera, zyskały większą siłę pozycjonującą (nawet te spamerskie), a pr4 można uzyskać przy pomocy naprawdę niedużej liczby punktów :)

Inna sprawa to swl-e rotacyjne, teraz jest jeszcze większą głupotą linkować nimi bezpośrednio strony pozycjonowane, ale za to są idealne do indeksowania i dopalania wszelakich blastów. Toć to moje zdanie na temat swl-i :)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Ostatnie testy, zauważalne zmiany algorytmu potwierdzają kilkusetny negatywny (obniżenie rankingu fraz) wpływ używania swli.

No cóż, może w takim razie coś na poparcie tego stwierdzenia.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja nie muszę sprawdzać, ja wiem.

Przed Tobą jeszcze długa droga jeśli po 3 dniowym teście próbujesz wyciągać wnioski.

Zacznij od przeczytania działu dla początkujących. Tyle w temacie.

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

nie mam zamiaru polemizować na 1% zawartości mojego tematu

To po co w ogóle tutaj cokolwiek piszesz?

99% merytoryki brakuje

Tak, brakuje w Twoich wypowiedziach.

Bądź łaskaw je poprzeć jakimikolwiek wiarygodnymi testami to wtedy porozmawiamy.

Nikt nie prosi abyś udowadniał swoje sukcesy. Znaczące sukcesy.

eM

Przepraszam bardzo, ale piszesz o czymś o czym chyba nie masz za bardzo pojęcia.

Inaczej takich bzdetów byś nie pisał.

xlmen mogłeś być milionerem... trzeba było tylko tego patentu nie ujawniać.

Panie/Panowie - teraz zamiast linkować strony klientów trzeba linkować ich konkurentów :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

a po cholere mi zielona trawa na ekranie ?

Mamy naprawdę ładny PR to się chwalimy na PIO. Nie mamy, to nazywamy go trawą......

OT i cała filozofia.

Duża, zielona trawa na ekranie poprawia samopoczucie, czy ktoś się do tego przyznaje czy nie.

Odnośnie SWL - nie używam, ale to widać - rotacyjne są niebezpieczne, ale na stałych linkach ludzie wysoko jadą.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności