Skocz do zawartości

SWL - NIE ŻYJE !

xlmen

Rekomendowane odpowiedzi

potwierdzam, SWLe tylko szkodzą - musiałem zdjąć punkty z zaplecza bo wyszło mi w top 5 (kilkoma tysiącami punktów dla średnio obsadzonych fraz ) także potwierdzam, że SWLe szkodzą :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja nie potwierdzam, dopalam czasem strony docelowe e-webem i gotlinkiem i efekty są znakomite. Robię tak od lat i żadnych filtrów, spadków.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

różnorodność w pozycjonowaniu to podstawa a ostatnie tłumaczenie z seomoza, zamieszczone na sprytnym tylko otwiera oczy niedowiarkom na prostotę wykrywania spamerskich metod :) Także i swl - jest przydatny do uzyskania naturalności - jeśli jest użyty w odpowiedniej dawce - problem tylko z poznaniem dokładnej receptury procentowej. O tym nikt na forum nie napisze - trzeba samemu testować;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Bo to jest same zło w najczystszej postaci.

A, że w dobrych rękach zło można dobrze wykorzystać to już insza inszość :)

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności