Skocz do zawartości

SWl opcje dodatkowe

Germanek2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pewną sugestię co do serwisów SWL takich jak gotlink, fajnie by było przy dodawaniu strony linkowanej jako dodatkowa opcja(nieobowiązkowa).

Nie dodawał linków do stron:

• zbanowanych
  • niezaindeksowanych
  • >100 zaindeksowanych stron
  • >Page Rank 3
  • wiek domeny młodsza niż 3 lata

No i kryteria aby było można dodać stronę, aby strony które mają wartość jej nie traciły przez zbanowane strony.

np:

Aby dodać linki do stron o PR3 to trzeba spełnić pewne kryteria:

Mieć PR2 lub domenę nie młodszą niż 5 lat czy też mieć 10tyś backlinków.

To jest tylko moja wizja, jak zmniejszyć grono stron które mają wartość. Nie każdy chce dodawać strony gdzie popadnie, Ja przynajmniej wolałbym dodać mniej linków a mieć je bardziej wartościowe.

Nie wiem jak wyglądało by to, od strony technicznej ale trzeba zrobić burzę mózgów, może by się coś ukręciło z tego.

Co o tym myślicie?.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Statlink GOLD da Ci linki na niezbanowanych, zaindeksowanych, PR=>1 i to chyba jedyny jeśli chodzi o linki stałe, moc jest imponująca. Z rotacyjnych kryteria najlepiej spełnia chyba vseo, nie wiem co tam pozycjonujesz ale jeśli potrzebujesz NAPRAWDĘ dużo mocy to swle chyba nie są drogą którą powinieneś obrać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności