Skocz do zawartości

[wykonam] Blast SB 5000 linków za 10 tekstów

reder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam propozycje małej wymiany: wykonam blast ScrapeBox - 5000 DODANYCH linków na ok 2637 różnych Ip (wysyłam raport) na dowolnie wskazane domeny, strony, wpisy itp.

W zamian proszę o 10 unikalnych, autorskich tekstów o długości min 1200 znaków na wskazany przeze mnie temat. Każdy tekst sprawdzę czy jest unikatowy. Teksty są oczywiście na moją wyłączność. W grę nie wchodzą treści mieszane i synonimizowane.

To idealna propozycja jeśli nie chcesz ponosić kosztów związanych z zakupem ScrapeBox'a, prywatnych proxy i list Auto Approve. To idealne rozwiązanie na dopalenie wpisów z katalogów, precli, czy zdobycie dodatkowych back linków dla stron w systemach wymiany linków.

Jak to działa:

- skontaktuj się ze mną na stanero@gmail.com w celu ustalenia tematyki tekstów.

- do dyspozycji masz dwa blasty po 2500 wpisów - możesz je przeznaczyć na np. jeden blast na wpisy w katalogach (przesyłasz mi wtedy np 100 linków z wpisami do katalogów i słowa kluczowe) a drugi blast na np dopalenie stron w SWL. Wybór dowolny w ramach wspomnianych dwóch blastów po 2500 dodanych linków na blast.

- ze względu bezpieczeństwa nie ma możliwości wykonania całego blastu 5000 linków na jeden adres.

- przesyłasz mi na stanero@gmail.com pierwsze 5 tekstów robię pierwszy blast, po otrzymaniu drugiej piątki lecimy z drugim.

- po dodaniu wysyłam w pliku tekstowym raport dodanych linków wykonany przy użyciu modułu ScrapeBoxa - CheckLinks

Jeżeli masz jakieś pytania, czy wątpliwości - proszę o kontakt na stanero@gmail.com

Czas wykonania blasta i wysłania raportu - do 24h od momentu otrzymania tekstów

Jako że posiadam określone moce przerobowe - oferta ważna do odwołania.

Pozdrawiam

Stanero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności