Skocz do zawartości

Generatory zaplecza

SqL

Rekomendowane odpowiedzi

@bananasltd zennoposter to produkt zennolab. ZenBLOG to moduł - grupa szablonów i tasków tworzona do budowania zaplecza. Stawianie blogów i budowanie profili web 2.0.

Sam zennoposter to potężne narzędzie, które służy do automatyzacji wszystkiego co związane z internetem :)

Np. Chcesz mieć ranking z google maps z takich haseł jak "kosmetyczka warszawa", "kosmetyczka poznań", "fryzjer warszawa", "fryzjer poznań", "windykacja warszawa" łącznie z adresami i telefonami tych mejsc na mapkach? Jeden szablon i masz :) wystarzcy wpisywać nowe frazy + miasto do pliku a raporty same sę generują. Zennoposter to narzędzie do budowania automatów. Sam w sobie nic nie zrobi, bo trzeba mu pokazać co ma robić. Jest jak język programowania - tak uogólniając.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Faktycznie ten PremiumPage wygląda super. Brakuje mi tylko możliwości dodawania reklam pod SWL, adsens. Kanałów rss. Automatycznego pobierania treści i harmonogramowania wpisów.

Ale za to jest to odpowiedź na inny pomysł, na który wpadłem wczoraj.

@Sebau - z zenblogiem jest taki problem, że wymaga zakupu zenpostera. Mógłbym to kupić, ale chyba nie wykorzystam wszystkich możliwości zenpostera. Więc w sumie to wygląda drogo.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Faktycznie ten PremiumPage wygląda super. Brakuje mi tylko możliwości dodawania reklam pod SWL, adsens. Kanałów rss. Automatycznego pobierania treści i harmonogramowania wpisów.

Z wymienionej funkcjonalności nie ma tylko kanałów RSS oraz generowania spamu :) Zapraszam do kontaktu.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Z wymienionej funkcjonalności nie ma tylko kanałów RSS oraz generowania spamu :) Zapraszam do kontaktu.

Tak, tak, rozmawialiśmy już przez telefon, możliwość zamieszczania SWL jest! Mój błąd.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

• 4 tygodnie później...

Mam doświadczenie tylko na amerykańskim rynku i wiem że na SenukeX narzekają. Raz że bardzo drogi, a drugi raz że relatywnie skomplikowany w obsłudze. Hmmm mi "na pierwszy żut oka" podoba się zenblog, ale bardzo bym był wdzięczny za opinie innych użytkowników forum.

A jeżeli chodzi o generacje treści z RSS to znam ten plugin do wordpressa:

https://wordpress.org/extend/plugins/wp-o-matic/

• 2 miesiące temu...

Microsite Manager od następnego tygodnia będzie generował z automatu ministrony, a także pozwalał je za jednym razem edytować (opis zmian zaraz dodam w temacie o MM).

Także MM przestanie być półautomatem, a stanie się narzędziem do stawiania zarówno pojedynczych stron na unikalnych tekstach, jak i automatem do stawiania ministron w ilości nawet 1000 na raz.

Dodatkowo wprowadzamy funkcję, o której do tej pory nie słyszałem na polskim rynku seo - synonimizowanie znaków/liter. Dzięki tej funkcji możesz spokojnie zakupić tekst 1000 znaków z synonimami, dodać do niego synonimy liter i wrzucić na 1000 ministron i każdy tekst będzie unikalny.

Jednocześnie dodajemy generator tytułów (często kupujemy teksty bez tytułu, lub tytuły się po prostu powtarzają). Będzie to polegać na tym, że wpisujecie słowo kluczowe np. "wynajem samochodów", "ipad 2", "skrypty php", a skrypt sam utworzy w miare logiczny tytuł z tym słowem. Ilość kombinacji dla jednej frazy, różniących się przynajmniej jednym wyrazem będzie wynosić ponad kilka tysięcy.

Także zapraszam do zakupu MM, narzędzia które jest stale rozwijane już od ponad roku.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

mi zależy na WordPressie..

Myślę, że jeśli Microsite Manager wprowadziłby taką funkcjonalność, zrobiłby wielki krok w przyszłość. Powiem szczerze, że na pewno wiele użytkowników tego skryptu poprze moje i metju sugestie.

Skrypty.pro - co wy na to ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

mi zależy na WordPressie..

Myślę, że jeśli Microsite Manager wprowadziłby taką funkcjonalność, zrobiłby wielki krok w przyszłość. Powiem szczerze, że na pewno wiele użytkowników tego skryptu poprze moje i metju sugestie.

zdecydowanie tak.

Możesz bardziej opisać co znaczy -synonimizowanie znaków/liter?

Np. "Mic" to "{M|M|M}{i|i|i}{c|c|c}", w narzędziu będzie można ustawić jaki procent słów ma być synonimizowany i które frazy należy zostawić.

Uważam, że jest to funkcjonalność dla całkiem odrębnego narzędzia, a próba jej wdrożenia w MM byłaby krokiem wstecz. Sami dążymy do innego rozwiązania "integracji" z WP:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=977927

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności