Skocz do zawartości

dofollow pr 4

Keryking

Rekomendowane odpowiedzi

do mojego znajomego dzwonią co tydzień jacyś [ nierzetelni partnerzy ] i namawiają go na wpisy w różnych katalogach bez jakiegokolwiek ruchu namawiając na wpisy za 250 rocznie ;) Te katalogi są żałosne, bo są to kopie jakiś pkt i pf - po prostu podkradziony content w innej szacie graficznej a alexa tych katalogów to przynajmniej kilkunastomilionowa :) Pewnie nie jednego oszukali swoimi wartościowymi katalogami zatrudniając telemarketerów - szkoda tylko oszukanych..to że napisałem o tym w tym temacie nie oznacza, że tu też są wpisy nic nie warte. Jednak warto być ostrożnym :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Link z podstrony pr4 na stałe, zważywszy że to pr może spaść w ciągu kilku tygodni, może być warty od kilkunastu do kilkudziesięciu zł, 140zł to przesada, no chyba że to strona główna.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Czy weźmie firmę z Grupona czy nie to znaczenia nie ma. Ja za 140zł zleciłbym katalogowanie i dodał do kilku dobrych płatnych katalogów, w których nawet wpis może mieć pr4.

Czy weźmie firmę z Grupona czy nie to znaczenia nie ma. Ja za 140zł zleciłbym katalogowanie i dodał do kilku dobrych płatnych katalogów, w których nawet wpis może mieć pr4.

To ja ponowię swoją prośbę :glaszcze:

proszę o jakiś link do katalogów które to oferuje, lub chociaż jakiś przykład, klikam i klikam - nic nie mogę znaleźć ;)

te 140 to faktycznie chyba za dużo :(

Tyle co czytam PIO to to że wpis jest na pr4 nic nie daje ,liczy się ilość stron które linkuja do strony na której jest wpis.

np. Lepszy wpis na stronie która ma 200 stron linkujących do niej i pr0 niż pr4 i powiedzmy 50 linków do niej .

Kwestia tez jakie to są linki z .pl czy innych.

Jesli chcesz link w katalogu PR3 do ci moge dać za 30% tej ceny co chcesz wydać ,to samo link pr3 na stronie z produktami finansowymi też pr3 ;)

Patrzyłem na tą aukcje typ nawet strony nie podaje więc ni ejest właścicielem ,ni episze tez ile linków jest wychodzących z tej strony to tez lipa bo tym więcej tym gorzej . I pewnie dotyczy zagranicznych stron co jeszcze zmniejsza ich wartośc.

takich stronek z pr3,4, czy 5 możesz znaleśc mnóstwo za darmo przez zaawansowana wyszukiwarkę google.,a taklich no follow z pr5 to już jest mnóśtwo

Może sam zaczne sprzedawać na allegro te pr4 i 5 he :glaszcze:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności