Skocz do zawartości

Zaplecze

Gerich

Rekomendowane odpowiedzi

Ok to już mniej więcej kumam. A teraz mam pytanie nie posiadam działalności gospodarczej. Czy jestem wstanie coś zarobić na tym??

Jeżeli tak na czym na stronach tematycznych, a na czym na katalogach/preclach i czy jestem wstanie zarobić na nowe domeny serwery itp.

Pomożecie?

A czy posiadając 10 stron tematycznych i na każdej minimum 100 podstron + dobry hosting + domena pl na każdej + cały czas katalogowanie i precle. Jestem wstanie zrobić wartościowe strony i dzięki nim zarobić na nowe domeny, hostingi i robić katalogi i blogi moderowane. Dodam że mam czas i chęć na to. Czy lepiej zainwestować w domeny i hostingi teraz. Na początku planuję kupić domeny na 2 lata ponieważ nie wiem czy będę miał kasę potem przedłużyć. Czy lepiej kupić domeny gdzieś gdzie nie trzeba po roku przedłużać i kupić np 50 domen. Co o tym myślicie?

nie oplaca sie.

liczy sie wiek linka i dopiero potem wiek strony z linkiem.

dlatego - najpierw stawisz zaplecze z linkiem, potem indeksujesz, potem dopiero - robisz ladnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności