Skocz do zawartości

Brak akceptacji strony zgłoszonej do Adsense

kazo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum! Zastanawiałem sie nad tym jaka jest szansa na to ze strona nie zostanie przyjeta do programu z przyczyn innych niż te w TOS (erotyka itd.) Czy ktos miał taką sytuację? Jak to wygląda w przypadku katalogów? Czy zdażają się przypadki że katalog nie jest akceptowany?

Na koniec pytanie do adminów: Czy istnieje możliwość przeszukiwania treści postów (nie tylko tytułów) na zasadzie podwójnego cudzysłowia "" lub stemmingu? Nie jestem pewien czy postawione przeze mnie pytania nie zostały juz zadane lub były częscią dyskusji na inny temat:(

mi odrzucono stronę jako nie-gotową - była zrobiona tłumaczenia na język polski a połowa była w języku angielskim, po skończeniu tłumaczenia strona została zaakceptowana, innych nie znam przypadków

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Mi się wydaje, że bot sprawdza stronę.

A czasem człowiek weryfikuje.

Ostatnio jak dawałem stronę do weryfikacji dostałem odpowiedź "Twoja strona nie została dopuszczona do Google Adsense".

Odpisałem do nich: Dlaczego nie ? Strona jest zgodna z prawem i ..... itp..... po 1 dni dostałem odpowiedź strona została zaakceptowana.

I weź tutaj wymyśl czy bot sprawdza a po następnym mailu człowiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności