Skocz do zawartości

Norton Ghots, Drive Image 2002 czy inny ?

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio miałem przygody, znalazłem stary program który kupiłem kiedyś na allegro razem z licencją, właczyłem go, wszedłem sobie na oficjalną stronę firmy i widzę nowa wersja więc ściagam, wgrywam plik z licencją.

Odpalam program i widzę coś nie gra bo mi firewalla, norton antivirek i kilka innych zabezpieczeń sygnalizują, że coś się dzieje, co się okazuje w 10 minut skasowało mi 3 GB dysky C: /

Karygodny błąd zrobiłem reset system nie wstał.

Naszczęście tylko programy poszły sobie ... do domu.....

Ponowna szybka instalacja, skończone perfekt kolejny błąd nie zrobiłem backupa, odpaliłem jeszcze raz program dla pewności i znowu mi skasował twardziela (tak się zdenerowowałem, że jeszcze 2 razy mi kasował twardziela(chciałem wychwycić w którym momencie następuje samo destrukcja windowsa i dysku systemowe (nie udało się).

No więc mam nauczkę, kiedyś korzystałem z Drive Image 2002 do kopii systemu co 4-5 dni.

Teraz widzę wyszło kilka nowych programów, tylko czy warto kupować Nortona Ghosta ? Czy może używacie czegoś szybszego, bądź programu ktory możecie polecić ?

Pozdrawiam

Ja jestem twardziel i nie robie backupow ale juz jestem obcykany w odzyskiwaniu plikow/partycji/calych dyskow/sektoroew startowych itp ;) kilka razy po dwie doby siedzialem i zawsze powyciagalem wszystko. Ale mysle nad raidem 3 lub 5 z 3 dyskami bo mam juz 2x80gb.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

°K°: ja nie wiem jak to robiles ale byc moze zrobiles cos zle tez kiedys mialem przygody z duszkiem w kosmos polecialo mi 20 tys. zedjec. W kazdym razie polecam wersje 9.0 duszka bo pozniejsze sa juz do pupy i trzeba sie bardzo ostroznie poslugiwac tym programem bo lattwo o blad ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności