Skocz do zawartości

Skórka Newspepper

Emil Kowalski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Mam nie mały problem. Od kilku miesięcy realizuję projekt https://www.znajdziesz-tu.pl. Nie mogę dobrać do niego odpowiedniej skórki bo albo nie wyświetla się w IE albo po prostu jest zbyt mało funkcjonalna. Sam jeszcze za mało potrafię, żeby zrobić własną całkiem od podstaw, chociaż poprzednią na tyle przerobiłem, że mogłbym się pod nią podpisywać. Jednak ostatnio znalazłem darmową wersję znakomitej skórki "Newspepper". Ucieszyłem się tym bardziej, że działa na IE bez żadnych zarzutów (oprócz pluginu z pogodą). Trochę było dla mnie dziwne, żę w stopce jest czysto ale początkowo nie doszukiwałem się haczyku. Aż, do momoentu gdy pojawił się jakiś zniekształcony kod wynikacjący z dodatku _wp-compression" w stopce - wyłączyłem ten dodatek i... okazałao się że mam umieszczone linki w kodzie strony!:). Naliczyłem się ok. 30 nawet nie patrzyłem dokładnie. Jak włączam "wp-compression" to znikają lecz ten kod zniekształcony pojawia się podczas pierwszej odsłony strony a potem znika. Stwierdziłem, że tak na razie zostawię.

Szukam do tej pory tych linków w plikach strony i nic. Jak to się miewa do widoczności strony w google i czy przez to nie zostanę potraktowany jako nieuczciwy pozycjoner?

Właśnie to jest ten haczyk w tejs skórce bo wiem, że jest ona płatna i dlatego byłem zaskoczony, że znalazłem darmową.

Czy ktoś może wie coś na ten temat?

Moja działalność - www.asib.pl - portal info (https://www.asib.pl/o-nas/asib-press-media)

• 2 tygodnie później...

A gdzie znalazłeś tę "darmową" skórkę? Lepiej kupić, niż mieć tego typu problemy i najprawdopodobniej nielegalnie korzystać z czyjejś pracy :blink:

Co do pytania, jeżeli te linki widnieją w kodzie, a nie widać ich na stronie to może być to uznane przez google za przejaw nieuczciwego pozycjonowania, jeżeli tak to można nazwać.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Polecam ThemeForest :blink: Tanie i sympatyczne skórki :D

Link z refem

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

• 4 tygodnie później...
Witam!!

Mam nie mały problem. Od kilku miesięcy realizuję projekt https://www.znajdziesz-tu.pl. Nie mogę dobrać do niego odpowiedniej skórki bo albo nie wyświetla się w IE albo po prostu jest zbyt mało funkcjonalna. Sam jeszcze za mało potrafię, żeby zrobić własną całkiem od podstaw, chociaż poprzednią na tyle przerobiłem, że mogłbym się pod nią podpisywać. Jednak ostatnio znalazłem darmową wersję znakomitej skórki "Newspepper". Ucieszyłem się tym bardziej, że działa na IE bez żadnych zarzutów (oprócz pluginu z pogodą). Trochę było dla mnie dziwne, żę w stopce jest czysto ale początkowo nie doszukiwałem się haczyku. Aż, do momoentu gdy pojawił się jakiś zniekształcony kod wynikacjący z dodatku _wp-compression" w stopce - wyłączyłem ten dodatek i... okazałao się że mam umieszczone linki w kodzie strony!:D. Naliczyłem się ok. 30 nawet nie patrzyłem dokładnie. Jak włączam "wp-compression" to znikają lecz ten kod zniekształcony pojawia się podczas pierwszej odsłony strony a potem znika. Stwierdziłem, że tak na razie zostawię.

Szukam do tej pory tych linków w plikach strony i nic. Jak to się miewa do widoczności strony w google i czy przez to nie zostanę potraktowany jako nieuczciwy pozycjoner?

Właśnie to jest ten haczyk w tejs skórce bo wiem, że jest ona płatna i dlatego byłem zaskoczony, że znalazłem darmową.

Czy ktoś może wie coś na ten temat?

Pewnie ściągnąłeś piracką skórkę. Nie ma cudów - jeśli coś jest płatne, to nie może być darmowe :) Crackerzy potem dodają do kodu linki w formacie base64 i mają gotowy system do rozsiewania swoich linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności