Skocz do zawartości

[POMOCY] - generator?

Gerwazy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam nadzieję że piszę w odpowiednim dziale. Mam poważny problem z copywriterami co piszą dla mnie teksty na zamówienie, polowa z tych ludzi popełnia ciągle te same błędy i czasami zastanawiam się czy nie używają wszyscy jakiegoś generatora treści o którym nie znam?

Problem jest taki że totalnie chaotycznie są używane spacje przed i po znakach przystankowych (np. "...konec zdania.Nowe zdanie . Kolejne zdanie ,cos tam jeszcze,i kolejne...") Potrafią zrobić 7 błędów tego typu w jednym zdaniu... Strasznie się irytuję.. i niedługo zacznę na tych ludzi rzucać ku...

Czy spotkaliście się może z programem co takie coś generuje?

Darmowe blogi - darmowe strony pod zaplecze z pluginem All SEO Pack

Raczej to pewne, że piszą w programie. Jednymi z nich są choćby SEO-Leniviec, lub sb4-EDYTOR. Nie widzę natomiast problemu. Następnym razem sprawdź i poproś o poprawienie. Jeżeli ktoś bierze za to kasę, to ma być zrobione tak, jak się należy. Nie musisz rzucać "kur" i innymi takimi.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności