Skocz do zawartości

Co odliczacie od podatku? Podpowiedzcie...

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dość dawno nie miałem potrzeby interpretacji przepisów (od czasu zmiany wspomnianej wcześniej księgowej). Możliwe, że w chwili obecnej to co napisałem, a link Mariusza na to wskazuje, jest błędem. Mogę o to zapytać księgowej, ale chyba nie ma takiej potrzeby skoro są linki już do tego.

Swoją droga dziękuję Mariusz za sprostowanie, warto być na bieżąco ;)

@Bunitas - okulary możesz odliczyć pod warunkiem, że pracujesz dłużej niż (chyba) 4 godziny / dobę przed komputerem (przepisy BHP). Odliczasz wówczas te z filtrem, natomiast normalne czasem są kwestionowane (u mnie tak było), chyba że masz Zakład Pracy Chronionej.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

a bez problemowo można kupić dwa kompy w ciągu 2 miesięcy i odliczyć je ? bo akurat mam taką sytuację że w lipcu musiałem kupić jednego kompa i teraz muszę brać następnego (z tych dwóch tylko jeden dla mnie)

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności