Skocz do zawartości

Page Ranking

MixKosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moja strona jest indeksowana kilka razy w tygodniu link trzyma się wysoko można tak by powiedzieć jest w pierwszej dziesiątce pod frazą Samsung Avila GT-S5230G, i tu się nasuwa mi pytanie czy jest możliwe że na nowy miesiąc dostane PR? :D

Witam

Moja strona jest indeksowana kilka razy w tygodniu link trzyma się wysoko można tak by powiedzieć jest w pierwszej dziesiątce pod frazą Samsung Avila GT-S5230G, i tu się nasuwa mi pytanie czy jest możliwe że na nowy miesiąc dostane PR? :D

PR już jest nic nie wart więc nie ma co się tym ekscytować. Po za tym nikt nie wie kiedy google się zechce zaktualizować PR.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Coś tam oznacza, słabej strony nie widziałem z pr większym niż np. 7, ale może mało widziałem :D

Oczywiście ale chodzi mi o to, że kiedyś dostać PR=4,5 to był wyczyn i taka strona była wartościowa - linki na takie stronie też trochę kosztowały - a teraz po prostu każda strona może tyle dostać (moje 2 świerzyny dostały PR=4 a inna PR=5)

Przy aktualnych rotacjach to chyba wszystko jest możliwe :D Jeśli dobre linki do tej strony prowadzą to tym bardziej

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

W SWLach nadal premiujących PR taki przyrost to realne pkt. i pieniążki. Póki w algorytmach SWli PR będzie wciąż ważnym ich składnikiem (Statlink Gold) PageRank będzie istotny.

Tak ale z tego co widzę to kolega który się pyta o PR SWL-i nie będzie na tej stronie używał - bo nie może :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności