Skocz do zawartości

Darkonek nadal pozycjonuje i ma się dobrze.

tomek_25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po paru latach skumałem że byłem 2 tygodnie temu w mieście legendy Darkona czyli Siedlcach :D

A tak blisko mam to miasto (50km). Muszę się z gościem umówić kiedyś :P-ciekawe co tam działa teraz :).

Dajcie już spokój temu Darkonkowi, niech robi co uważa za słuszne. Lepiej popatrzcie na siebie, wielu z was to lepszy materiał od niego do ponaśmiewania się.

Czego się spinasz?

T.

Hehe dobry temat :D

Najlepsze jest to, ze ludzie pisza bzdury, ale wiekszosc z tego wyrasta, ale widac nie wszyscy. Najlepsza jest na tej stronie kolumna 'O mnie' - czlowiek renesansu :D

Chociaz przyznam sie, ze juz ledwo pamietam te historie z nim.

Natomiast zwroccie uwage na jedno, co juz tu ktos napisal na poprzedniej stronie. Ten link https://jsdk.pl/internet/pozycjonowanie/dod...ty-pozycjo-net/

I dwa cytaty:

Kumpel winny mi pieniądze, zaprosił mnie za darmo do testów swojej aplikacji.
Aplikacji Sylwina jest...

Cos tutaj widze niezly team - Darkon, Sylwin i Black SEO - czyli bracia, tworcy sieci neuronowych itp. :D

Nie zdziwie sie jezeli oni wszyscy tworza najwieksza na PiO holenderska firme pozycjonujaca NetBusters Group :P:)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Też mnie rozwalił ten tekst

Kumpel winny mi pieniądze, zaprosił mnie za darmo do testów swojej aplikacji.

Pozycjo.net to multi dodawarka stron do katalogów typu Qlweb, Webmini, Hurricane, easy-dir,.

Aplikacji Sylwina jest wykonana ogólnie ładnie i rozważnie.

&

Ostatnio myślał nad stworzeniem własnej wersji przeglądarki spersonalizowanej. Bardzo się do tego zapalił. - Miałem już nawet wizję programu, zacząłem go opisywać i... bach! W ostatniej chwili okazało się, że Chińczycy mnie wyprzedzili - mówi rozczarowany.

Tygodnik Siedlecki 2008-11-12 (publicystyka, nr ts:46/2008)

a ja przytoczę kilka komentarzy, bo te mnie rozwaliły :):

PS. Boję się podpisać imieniem, ponieważ Jaro jest tak uzdolniony, że może mi shakować gg lub postać w Tibi... A to byłoby okropne.... Więc wybaczcie, że nie wiecie kim jestem...
wy studenci, zazwyczaj pijecie piwo w tych swoich akademikach. Skarżył się szef Uczelnianego Ośrodka Kultury, że leniwi jesteście strasznie, nic nie robicie.
Zawsze możesz pomyśleć o włączeniu się do Google ;> Prace tam miałbys na 100% ;D Ale najważniejsze, to spełniać swoje marzenia :)
I co z tego że zrobiliście coś lepszego, a macie tak jako on 15 lat? Z waszymi kompleksami nic nie osiągniecie. A on jeszcze dużo czasu przed sobą.

godne polecenia "od deski do deski" :)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności