Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domeny przekierowującej

shefu

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcesz zeby dało to jakiś efekt to najpierw postaw tam serwisy związane tematyka ze strona docelową - potrzymaj (polinkuj) 3-4 miesiące i dopiero zrób przekierowanie. Tak, to nie będzie miało żadnego wpływu.

Ma sens... linkuj każdą domenę na frazy takie jakie chcesz na podstronach a podstrony wypłyną... Ja zanim bym wykonał takie przekierowanie to postawiłbym tematyczną stronę o tematyce podstrony, podlinkował, aby strona złapała tematyczność i dopiero wtedy wykonał przekierowanie...

multikomto

mówiąc 'załapała tematyczność' masz na myśli całkowite zindeksowanie przez google?

Postawie 4 serwisy tematyczne, powiedzmy będą w top50 a później je likwiduję bo muszę zrobić przekierowanie?

Troszku dziwne?

A może zblastować każdą domenę?

TO lekki hardcore, ale jak wypali to mam top 5 stron w top10.

nie wiecie może jak w wynikach wyszukiwania Gggle wygląda domena przekierowująca? Czy pobiera tagi z głównej?

Nie ma nic dziwnego w tym, że stawiasz serwis, ustawiasz go, a po jakimś czasie robisz 301 na docelowa stronę, stronę która tez równocześnie ustawiasz.

Z wyników strona, z której robisz przekiwerowanie "znika", w cache masz nawet stronę na którą zrobiłeś 301. Warto po takim 301 nadal linkować tą stronę.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Chcesz pozycjonowac domeny przekierowujące, a ja mówie o przechwyceniu domen związanych tematycznie z naszą.

Jest dużo ciekawych domen tyle że maja tylko zaindeksopwane strony site lub co najwyżej pare linków.Czy ma sens inwestycja w takie domeny czy lepiej porejestrowac se domeny ze swoimi frazami i robić je od poczatku z naszym contentem ,treścią?

Warto przechwycać domeny do których prowadzą linki, samo site jest takim sobie wyznacznikiem. Jak domena wypada z obiegu, to G ja szybko wywala z indeksu. Po przechwyceniu, postawieniu strony, nie tylko szybko sama domena wraca, ale często wraca jej PR, które miała przed wypadnięciem. O BL, które ciągle do niej prowadzą, nie wspominam ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności