Skocz do zawartości

Czy warto nadal korzystać z publikera lub addera?

barii

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie tematów było już na ten temat wiele, ale ostatnio wydaje mi się że moje strony tracą gdy korzystam z mechanizmu wspomagającego linkowanie.

Czy ktoś z Was również zauważył takie objawy?

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Nie korzystałem nigdy z addera a publiker jest dobry(według mnie trochę osłabł) ale nadal warto podlinkować np: zaplecze. Ale nie warto strony docelowej.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Kiedyś sobie zrobiłem kuku na stronie docelowej, pospadały mi pozycje io było coraz gorzej a jak zaprzestałem to robić i linkowałem zaplecze to odrazu się obudziło. Jeżeli chcesz aby do strony docelowej były podczepione strony z banami czy ze śmiecimy to już indywidualna sprawa. Ja wolę do strony docelowej linkować z zaplecza lub z płatnych katalogów które maja wartość, aby nie robić ze strony syfu.

Pozdrawiam.

Ps. Nie mówię że nie można, ale Ja tego nie chce robić.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Pozycjonowałem stronę główną rożnymi metodami, dostałem filtra, PR 0 zmieniłem metodę pozycjonowania (była podobna do poprzedniej) na nowej domenie dostałem PR2 i PR 3.

Niech każdy robi jak uważa, Ja wyrażam swoją opinię jeśli się ktoś z nią nie zgadza to już jego sprawa. Każdy powinien być za siebie odpowiedzialny!!!

Pozdrawiam.

To ja zrobie test - wezme wasze domeny co macie w stopkach i dodam je do wszystkich smieciowych katalogow :D jak pospadaja to bede mial super sposob na pozbycie sie konkurencji ;)

Sami widzicie, ze to nie moze tak dzialac. Co najwyzej takie linki nie pomagaja, ale na pewno nie szkodza. Chyba, ze ktos robi jakies dziwne rzeczy w stylu dodanie do wszystkiego na jeden tylko anchor nowej domeny, to wtedy faktycznie rozne moga byc skutki.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Germanek, jak pozycjonujesz dla PR, to gratulacje. Przy ostatnim update PR, znane mi strony, które zwiększają ciągle odwiedzalność zostały pokarane obnizeniem PR, a strona, w ogóle nie odwiedzana, w sumie zapomniana i z treścią agregowaną z kanałów rss naraz dostała PR !!!. I co z tego? Jeśli robisz stronę, to głównym celem jest traffic, który daje szansę na zysk (w różny sposób rozumiany, niekoniecznie jako wprost kasę). Do tego PR nijak się ma. Żeby robić ruch trzeba mieć stronę uplasowaną wysoko w serpach na różne frazy i to takie, które są używane. PR niewiele ma z tym wspólnego. Zresztą przedstawieciele G też w swoich wypowiedziach coraz bardziej pomijają i odstawiają na bok PR.

A co do Twojej wiekopomnej teorii - koledzy wcześniej chyba dość rozsądnie Ci wytłumaczyli. Jeden przypadek g... znaczy.

Miałem Adder 6 - porażka.

Ale mam 8 (Upgrade za śmieszne pieniądze) i jestem megazadowolony - dużo wartościowych linków w krótkim czasie... narazie testowałem go na lokalnych hasłach, ale też na jedno ogólnopolskie

w niecałe 30 dni:

"Testuj Smartphona" w TOP 10 - bez innych metod promocji poza jednym linkiem na moim blogu turystycznym

Ja Addera Polecam do tego Publiker - niezła parka - a jak się uprzesz to i SeoBohater jest dobry !!!

adder8.png

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ja Addera Polecam do tego Publiker - niezła parka - a jak się uprzesz to i SeoBohater jest dobry
co ty porównujesz automat do półautomatu ??
dużo wartościowych linków w krótkim czasie
podrzuć listę demo tych "Wartościowych linków" z Addera, ciekaw jestem czym się tak chwalisz. Po drugie mercedes bez paliwa nie pociągnie i tak samo narzędzie bez dobrych list nie zdziała się za wiele a pisanie że publiker szkodzi czy omni to brednie których nie chce się czytać...

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

co ty porównujesz automat do półautomatu ??

Nie porównuje - tylko podaje narzędzia, z których korzystam i które jak widać działają... inny dowód?

pozycje mojego bloga turystycznego...

Blog Turystyczny - 4,5 (w 2 mies i się trzyma)

Tani Wyjazd - 5-6

Wyszukiwarka Last Minute - wbija się

Samsung Produkty od 6 do 12 (Pozycjonowanie zlecił Dystrybutor konkurencyjnej Marki, jednak opinia jest moja) - przez długi czas na 4-5 pozycji

i wiele innych

Te trzy narzędzia pomagają mi w pracy bardzo - nie żałuje żadnego grosika na nie wydanego.

można przetestować wszystkie trzy - można też jak się nie sprawdzą zwrócić i prosić o zwrot gotówki

To moje zdanie - każdy ma swoje - a podłóg ADDERA 6 na którym można wieszać psy (i wiele osób to robi) to 8 jest dokonała... czekam na więcej - minusy swoje ma, ale to nie temat aby tutaj o tym pisać

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności