Skocz do zawartości

Czy warto nadal korzystać z publikera lub addera?

barii

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj się trochę przestraszyłem, tym że korzystając z publikera dla strony docelowej mogę dostać filtra, na razie frazy pozycjonowanie raczej skoczyły z 5 na 1 pozycję, ale boję się długofalowych skutków.

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Były... viper134 chcesz powiedzieć adder 8 ma jakaś magiczna baza publiczna? :P Każda publiczna dodawarka ma ta sama baze publiczna, tylko nie kazda dodawarka dodaje do wszystkich skryptów i nie każda dodawarka nie dodaje do zaspamowanych i niezindeksowanych

Były... viper134

1.napisz jaki skrypty (wersje nap. webmini, wordpress itd) obsługuje Adder8.

2.Podaj pzryklad do czego dodaje Adder 8 a nie może dodać inne narzędzie :)

3.Podaj skuteczność dodania, wtedy pogamy a narzie brzmi to tak jak by dostałeś coś za darmo i zachwalasz :D

4.Czy wiesz ze złamałeś umowę licencyjna (prawdopodobnie) bo za każdego klienta musisz odprowadzać comiesięczna oplata. bez dodatkowcyh oplat możesz pozycjonować wyłącznie swoje strony.

Pozycjonowanie zlecił Dystrybutor konkurencyjnej Marki, jednak opinia jest moja

cytat

Licencja programu Adder nie pozwala na udostępnianie oprogramowania lub jego kopii osobom trzecim. Są dwie drogi współpracy z nami w przypadku sprzedaży naszych produktów. Pierwsza polega na Programie Partnerskim o którym można przeczytać więcej na stronie : seoadder.info/program-partnerski.html Druga to umowa agencyjna - pozycjonowanie stron osób trzecich za pomocą programu Adder. W tym wypadku za każdego klienta płaci się 10 zł miesięcznie netto i nie mniej niż 150zł tj. 15 klientów.

Dawno takiego syfu nie czytałem, czy to Omniadd, publiker czy adder - wszystko jedno... Ma działać, a takie linki jakie możemy mieć z tych narzędzie (baza publiczna) to są pomocne, ale tylko w swlach :)

Miło czytać te wasze TOPy za pomocą addera8 (czy innego) - ja dziękuję, never mind :P powodzenia życzę...

Pozycjonuje własny artykuł na własnej stronie - a to że za pozycjonowanie tego artykułu mi płacą to już inna bajka. Ale strona jak i treść artykułu jest moja - nie złamałem zapisów.

:P

Podsumowując korzystam z narzędzi w kolejności i mam z tego wymierne efekty w pozycjach

* Publiker

* Adder

* Seo Bohater

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ja mam OmniADD pod netmark, gadalem z supportem i powiedzieli że nie będzie problemów. Hosting za 30zł/rok :) na hekko też znajdziesz dedykowaną ofertę za 24,60 zł/mies gdzie jest to hosting przygotowany specjalnie pod dodawarki i nigdy nie będzie z nim problemów. Jeżeli jesteś bardziej wymagający możesz sobie kupić np taniego vps'a za 3$/mies z dodatkowymi ip za 1.50$/mies Wtedy dajesz do je do OmniADD i dodaje Ci z różnych IP. Prawdopodobieństwo zbanowania ~0. Zależy co tak na prawdę potrzebujesz.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności