Skocz do zawartości

Które SWL'e są przydatne ?

megauser

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, tak - wiem, było nie raz, nie dwa, ale pytam się o sytuację w chwili obecnej. :)

Chcę zdobyć trochę punktów w SWL z moich średniowartościowych stron. Potrzebuje zatem wartościowego SWL'a, z którego linki są dosyć wartościowe i rzeczywiście działają.

Co polecacie ?

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Hey, tak - wiem, było nie raz, nie dwa, ale pytam się o sytuację w chwili obecnej. ;)

Chcę zdobyć trochę punktów w SWL z moich średniowartościowych stron. Potrzebuje zatem wartościowego SWL'a, z którego linki są dosyć wartościowe i rzeczywiście działają.

Co polecacie ?

weblink na pewno działa, chociaż jest mocno ryzykowny

ja aktualnie próbuję testować statlink gold. gdyby ktoś miał jakieś wrażenia na temat SG, będzie super jeśli się podzieli

• 3 tygodnie później...
Hey, tak - wiem, było nie raz, nie dwa, ale pytam się o sytuację w chwili obecnej. :D

Co polecacie ?

wszystkie są przydatne, jak chcesz instalować na swoich średniowartościowych stronach i pkt wykorzystywać później do linkowania innych stron to zainteresuj się statlinkiem przede wszytskim

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

weblink na pewno działa, chociaż jest mocno ryzykowny

ja aktualnie próbuję testować statlink gold. gdyby ktoś miał jakieś wrażenia na temat SG, będzie super jeśli się podzieli

...a co sądzicie o weblink, słyszałem trochę dobrego, ale dorsz mnie zastanowił - dlaczego stał się mocno ryzykowny?

Każde narzędzie zarówno w zyciu realnym jak i wirtualnym nieumiejętnie stosowane jest moco ryzykowne.

Dla ptrzykładu taka FileZilla, jak zaznaczysz zawartość katalogu z plikami strony i wcisniesz DEL spowoduje, że strona zniknie. Bardzo więc ryzykowne jest sosowanie FileZilli, prawda?

Masz nastepne, jak weźmiesz Biblię i rzucisz ja z wysokości powiedzmy metra na chomika to chomik może, by nienapisac napewno, zginąć. Stosowanie wiec Bibli jest ryzykowne, prawda?

To samo dotyczy eweba i reszty SWL'i, jak umiejsz je uzywać, to są bezpieczne :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Każde narzędzie zarówno w zyciu realnym jak i wirtualnym nieumiejętnie stosowane jest moco ryzykowne.

...

To samo dotyczy eweba i reszty SWL'i, jak umiejsz je uzywać, to są bezpieczne :)

To raczej oczywiste, ale sądzę że dorsz nie to miał na myśli... jeśli wiesz coś więcej n.t. to dawaj proszę, a jeśli jedynie takim wywodzikiem chciałeś się podzielić to bardzo dziękuję, jednak nie wiele mi pomógł.

Na temat czego? Dlaczego nagle niebezpieczne stało się zamieszczanie eweba swoich www? Kup kilka domen, postaw na nich np katalożki easydir, podepnij pod każy inny SWL i zgłoś spam raport, sprawdzisz czy tylko eweb jest nagle bardzo ryzykowny. Potem kup znowu kilka domen, postaw to samo i podepnij tylko rotacyjne SWLki, nie zgłaszaj spam raportów, ale je normalnie linkuj, by roboty G po nich szalały. Odczekaj i sprawdź, czy będą bany/filtry, czy nie i czy eweb będzie jedynym, który jest nagle taki ryzykowny. Ważne by test przeprowadzić z kilka razy :o

Jeżeli chcesz mieć linki z SWLi na swoich stronach, to im porządniejsza i bardziej przydatna userom, tym mniejsze szanse, że jakiś pracownik z SQT wciśnie "banujemy". I nie musisz wcale miec linków rotacyjnych z SWL, możesz mieć taką sobie stronę ze stałymi linkami do swoich www, by zapoznać się z miłym uczuciem otrzymania bana. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności