Skocz do zawartości

tani i ciekawy hosting

BD

Rekomendowane odpowiedzi

jakmi znajdziesz dostawće - 3 GB i 30 GB transferu za 400 zł rocznie - solidnego - nie resellera i to w Polsce to powiem że jesteś BOGIEM

widocznie jestem

wiesz, ja się do miejsca nie czepiałem tylko do transferu. jeśli starczyłoby ci mniej miejsca to pokazałbym ci przynajmniej jeden taki hosting.

skoro sie uważasz to wskaż mi ten hosting, bo klepać bez podstawy każdy potrafi a jak narazie nie widzę żadnej zasadności bartku :-). A 2 sprawa co uważasz że transfer jest 30 GB dla kilku odsłon dziennie no weź bo pomysle że uważasz że jak mam serwis na bramka SMS który posiada około 150 ODSŁON dziennie i jakoś same odsłony zjadają mi zaledwie 300 MB msc.

Dalej uważam że 30 GB wystarsza spokojnie od 10 do 60 kont www i nie spieraj się proszę żąe tak nie jest idź zobacz na webhelp i sprawdz ofertę wejdź na hasło hosting i zobacz ofertę a nie mówisz tutaj rzeczy które nie mają potwierdzenia w rzeczywistość - bo to że można kupić nie oznacza że ktoś to musi kupić i wykorzysta do czegoś - no chyba że ktoś takie głupoty klienta wpiera i biedaki płacą mimo że jak zaglądną w statsy to przez rok taki transfer wykorzystują.

PZDR :-)

Lubie drazliwe tematy w koncu cos sie znowu dzieje na forum ;-)

www.roxtet.com

www.dmkproject.com - w www.top100.pl

www.superhost.pl - w www.top100.pl

Moja strona po połączeniu na jeden serwer generowałaby powyżej 100 gb transferu, więc dalej sądze, że 30gb to mało

30gb/35(już nie biorę tych 60 ani 10 tylko średnią arytm.)=0,85gb

Licząc dalej 0,85/0.0002(200kb)=4250

4250/30 = 141 odwiedzin po 200kb na dzień.

Na dzień przypada takiej stronie ~28 mb transferu. Więcej już dają na darmowych kontach, więc nie zawracaj sobie głowy tylko zakładaj konta na webparku albo w republice.

Aha i jeszcze jedno. Co zrobisz w sytuacji kryzysowej? Co się stanie jak ktoś umieści do pobrania plik 1mb?

Dobra sory, znam sytuacje polskiego hostingu i sam się biję w głowę skąd wytrzasnąć dobre konto. Może złożymy się wspólnie na coś w stanach?

Nie czytałem dokładnie co tam pisaliście :oops: , bo troche dużo tego było :hello:

Ale z www.natster.pl jestem w 100 % zadowolony jak narazie :(

Chodzi bardzo szybko !! - A 50 GB trafficu na miecha mam za 35 zł !! - więc na co mam narzekać ?? - Dodam jeszcze, że awarii żadnej nie było !!

Pozdrawiam

P.S. - być może większość z was jest bardziej kasiasta i stać was na home.pl , ale proszę uszanujcie mniej zamożnego człowieka !!

heeh nawet jak stać to może jedyną przewagą Home są pingi i dobra obsługa, bo z tymi tanimi to jest straszny problem bowiem w naszej Polsce uważa się że jak się jest tanim to już nie dobrym więc lepiej nie miewać pretensji bo może zostać źle odebrana.

Choć ja uważam że jeżeli coś sprzedaje to za taką cenę jak to wyceniłem czy tanio czy nie obsługa dobra się należy. A to że płacisz 35 zł za 50 mb traffic to super powiedz jeszcze jaka quota i jaki panel jest WHM i CPANELE czy tylko masz jeden panelek do własnego konta.

Pozdrawiam

szookpl

To ja sie rowniez pobawie w BOGA sprawdz sobie konta.pl za 300 zl netto rocznie masz konto bez limitow transferu z pelnym pakietem uslug. Dzialaja calkiem dobrze.

A CO Z TEGO JAK NP. POJEMNOSC MOZE BYC 100 mb,

ja też mogę oferować małš pojemnoć z dużym transferem wtedy wiadomo że mała szansa że większoć kont przekroczy moje założenia.

A pozatym ile domen mogę zaparkować ? na tych Waszych boskicvh kontach ? ile baz ile subodmen ile paneli dla klientów mam, bo narazie przedstawiacie mi gołe konta tylko transfer i transfer ja piszę o kontach które mogę sprzedawać a nie używać tylko dla siebie, ale widzę że wy uparcie o tymtransferze piszecie, tak jak kolega napisał 50 GB trafic za 35 zaglšdałem w tš ofertę nic tam takiego nie znalazłem.

No to bogowie powiedzcie mi co poza transferem dajš te Wasze :-) boskie konta, bo sam transfer to lipa. Jakie konta majš dodatki dla Ciebie jako resellera i dla Twoich klientów, bo ja już widziałem mase takich serwerów i jako nie wiele jest ciekawych, tylko jak widać wy macie jakie inne konta - BOSKIE ;-)które na rynku nie sš oferowane, ale ok macie takie to super ja mam inne takie które ma większoć. Mogę każdemu klientowi dać IP do serwera, domeny b/o, meile b/o,sub b/o msql b/o,listy mailingowe b/o. Ale Wasze boskie konta z tym mega trafficiem pewno też to majš za 300 zł :-). No cóż jak tak to proszę podać mi namiary, gdzie kupię konto z taki traficiem, własnymi dnsami, IP i revdns, panelami i wszelkimi bajerami, bo wiesz odpalić serwer na 0,5 mb łšczu to ja też mogę i oferować transfer bez ograniczeń i quote dużš, ale szkoda pisania bo przecież tu sš sami bogowie wiedzy hostingowej którzy wiedzš jaki hosting jest najlepszy ;-)

Pozdrawiam

Mariusz

• 2 lata później...

Szook

Masz całkowitą rację, 90% klientów nie potrzebuje kont z klimą, absem i poduszkami powietrznymi.

A na pewno połowa mieści się spokojnie w 300 mb transferu na miesiąc. Wielu klientom wystarczy nawet 30mb pojemności i 100mb transferu, tylko że na takie konto śmiesznie cena wygląda więc chyba nikt takich już w ofercie nie ma.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności