Skocz do zawartości

proxy do SB.

Odo

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku wspomnę, że jestem początkującym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość ;) chyba mam problem z proxy, przy operacjach daje mi wyniki. które nie pokrywają się z rzeczywistością na konkretne proxy mam zawsze error 404 przy sprawdzaniu indeksacji. Zebrałem listę z harvestu i wiem, że są one współdzielone stąd pewnie ten problem.

Zamierzam bardzo intensywnie korzystać z SB. Bardzo proszę o pomoc i radę osób, które korzystają odpłatnie z proxy. Jaka pula ip w praktyce wystarcza przy częstym korzystaniu z SB (ze 3 operacje dziennie będzie), polećcie jakieś konkretne usługi, a może bardziej opłaca się postawić dedyka ze squidem?

Znajdź sobie program do szukania proxy darmowych, później tylko wrzuć go scrapeboxa i przefiltruj.

A jeżeli chcesz wykorzystać to do postowania to albo musisz mieć zmienne IP(Netia, TP) i wtedy nie potrzebujesz kupować a jak nie masz to pozostaje kupić.

Robię tak i całkiem nieźle śmiga jak za darmo :D.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Pozlecam to https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry923778 - proxy bramki do prostowania taniej skuteczniej, i jednorazowo wspomożesz dzieci.

Do pozyskania darmowych publicznych musisz mieć parę softów do szukania ( jest tego ogromna ilość), a do testowania najlepszy ProxySeoMaster co jest w pakiecie z PINGMASTERem

On serwer tez powie gdzie kupić, IP tez. Średnio 5 -6 USD serwer, IP od 0,75 USD

p.s VMline jak zobaczyłem wasze ceny na WindowVPS to na prawdę się uśmiałem :D, wiem że swoim postem chciałeś dowalic konkurencje, a bierz pod uwagę jedno Kazek76 robi to ZA DARMO, wiec najpierw zrób coś ty za darmo a dalej się wypowiadaj

po 2 gie taką postawa szargasz wizerunek firmy , ale to już twoja sprawa

p.s VMline jak zobaczyłem wasze ceny na WindowVPS to na prawdę się uśmiałem ;), wiem że swoim postem chciałeś dowalic konkurencje, a bierz pod uwagę jedno Kazek76 robi to ZA DARMO, wiec najpierw zrób coś ty za darmo a dalej się wypowiadaj

po 2 gie taką postawa szargasz wizerunek firmy , ale to już twoja sprawa

To, że to tak to odebrałeś bardzo mnie zdziwiło. Po prostu napisałem post, fakt faktem, w nieodpowiednim miejscu i w nie odpowiednim czasie, natomiast nie miałem żadnych złych intencji, a tym bardziej 'dowalić konkurencję' i cokolwiek reklamować, gdyż po 1) to nie jest żadna konkurencja, po 2) nie jestem zdesperowany.

Reasumując, proszę usunąć moje obie wypowiedzi, gdyż nie chcę by były one odebranie negatywnie, jak zrobił to @MaxPan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności