Skocz do zawartości

proxy do SB.

Odo

Rekomendowane odpowiedzi

Mając tani VPS serwer proxy Squid postawić można w stosunkowo łatwy sposób.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Teraz to sie zupełnie pogubiłem :P Konsultowałem się z paroma osobami odnośnie dedyka lub VSP z postawionym proxy. Czy wykupując pulę ip mam je na wyłączność czy po prostu bardzo mocno ograniczam ich współdzielenie. Dostałem różne odpowiedzi a potrzebuje jednoznacznej.

Konkretnie chodzi mi o ta usługę:

https://virpus.com/budget-vps/

• 2 tygodnie później...

ostatnio także miałem podobną historię, akurat nie u nich. Otrzymałem do wypełnienia papiery na których miałem uzasadnić do jakiego celu potrzebne mi są dodatkowe adresy IP. W rubrykę do tego przeznaczoną wpisałem ze chce stworzyć bramki proxy i zaakceptowali i przydzielili mi ip.

• 3 tygodnie później...

Jak to, skoro bezpośrednim połączeniem dostaje bana po około 700 sprawdzonych urli to myślałem, że mogę na luzie sprawdzić niewiele większą listę.. To po ilu requestach dostaje się blocka? wiem, że nikt nie jest w stanie tego sprawdzić ale tak około bo wcześniej puszczałem to mówię pare set na spokojnie mi łykało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności