Skocz do zawartości

Jak zdepozycjonować stronę ?

GregiUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem ciekawy pod jakie frazy masz 10 czołowych miejsc

Pytam z ciekawości

Kolega odniósł się do mocnej frazy online dating

więc jeśli wypozycjonowałeś strony o frazie o zbliżonej konkurencyjności - a nawet zdominowałeś pierwszą dziesiątkę to chce to zobaczyć, więc jeśli masz takie sukcesy to się pochwal, a nie wyzywasz nowego użytkownika.

Pokemon? Skoro tak mówisz

ale czekam niecierpliwie na te frazy, więc jeśli jestem pokemonem to udowodnij to

pozdro

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Ostatni mój post w temacie ;)

Ponadto pytanie brzmiało jak zdepozycjonować stronę a nie pozycjonować stronę.

Problemy z rozumieniem czytanego tekstu ? ( bez urazy oczywiście hehe )

Depozycjonowanie - sprawienie, żeby dana strona spadła z miejsca na którym teraz jest.

Jeśli więc nie widzisz powiązania między wypozycjonowaniem innych stron które zajmą jej miejsce, a spadkiem tej strony z miejsca na którym teraz jest, to bez urazy, ale.. no sam wiesz.

Kofler - tak, byłeś tak sprytny pisząc to co napisałeś, że zaraz napiszę wszystkie frazy, które tak zrobiłem. Wierzysz, że mam takie frazy, czy nie wierzysz - nie interesuje mnie to.

EOT

PS. Przypomniałem sobie już, dlaczego przestałem udzielać się na tym forum ;)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Na tym forum hołdujemy tylko metodom "white head" ;)

a co ma wspólnego jakiś drobny sukinsynek-podsrywacz z SEO obojętnego koloru ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Depozycjonowanie - sprawienie, żeby dana strona spadła z miejsca na którym teraz jest.

TY wciąż nie rozróżniasz liczby mnogiej od pojedynczej. Pytałem o jedną stroną a nie o cały top 10. Nawet wyboldowałem wcześniej o co chodzi.

Poza tym masz rację, nie udzielaj się już bo chwalić na forum to każdy się potrafi i jestem pewny że nie masz na żadną z fraz 10 swoich stron w topie,

chyba że na taką dla której sam stanowisz konkurencję dla siebie hehe ;)

Tyle w temacie. Zapraszam na pw jeśli ktoś ma doświadczenie w kwesti o którą pytałem.

[dodane]

Widzę że i xann się pojawił na swoim śmiesznym nicku Beerbant;)

Zapewne będzie miał coś interesującego do powiedzenia, ale może tym razem worda użyje by byków nie nawalić :)

z Twoimi "zdolnościami" dedukcyjnymi to ja raczej nie wróże sukcesów w żadnej dziedzinie (no może poza konserwacją powierzchni płaskich) :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

adiectus kablowac na Policję nie wolno ,takie sprawy się załatwia inaczej wyszukujesz jego adres następnie idziesz osobiscie mu to przetłumaczyć przy okazji odbierasz podójne koszty które musiałes wyłożyc aby go znaleśc plus za zmarnowany czas.Jest to dużo skuteczniejsza metoda i gwarantuje ze drugi raz ci takiego numeru nie wywinie :P

Beerbant Ale chociaż wiem co to ranking Alexa hehehe :P

a to jeszcze jak zapoznasz się z brytyjską ustawą o nieuczciwej konkurencji oraz nieuczciwymi zagrywkami ze strony tejże właśnie konkurencji to może Ciebie olśni chociaż czasami niektórzy dostają olśnienia dopiero po liściu w czoło (a jak już wcześniej ktoś wspomniał w niektórych dziedzinach gospodarki to jest możliwe)

intermax - widzę iż lubisz fantazjować hehe :P

[dodane]

Widzę że kiepscy jesteście w te klocki.

Macie 500 systemów wymiany linków a żaden z nich nie nadaje się ani do pozycjonowania ani też depozycjonowania.

Że o kwestii wiedzy już nawet nie wspomnę :)

Dlatego też jedyne co pozostało to przechwalanie się 10 stronami w top.

Widzę więc iż jak zwykle marnuje tu tylko swój cenny czas, choć myślałem że skoro nie umiecie pozycjonować to chociaż depozycjonować potraficie.

Ale to forum to dla początkujących jak Beerbant jest :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności