Skocz do zawartości

Jak zdepozycjonować stronę ?

GregiUK

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to możliwe, ALE do pewnego stopnia, np. zdepozycjonowanie wikipedii jest awykonalne + skuteczność zależy od mocy przerobowych, sprawdzałem na frazie regionalnej i 10-krotność mocy linków jaką użyłbym do wypozycjonowana zdjęta w jednej chwili wywaliła stronę z top5 na okolice miejsc 40-50

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"przykładamy masę linków z SWL’a na 1 frazę (naprawdę spore ilości pkt z różnych SWL’i) + indeksujemy takie linki i nagle 1 dnia wszystko ściągamy"

to chyba powinno działać

Ale ogólnie myślę że powinno być tak że depozycjonowanie nie istnieje, bo to duże pole do nadużyć...

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

@slawekwch

To że masz małą wiedzę nie oznacza że ktoś ma taką samą.

Jeśli zbyt mało się znasz na pozycjonowaniu to po co w ogóle się wypowiadasz :D.

Oczywiście domen takich jak wikipedia to normalne że się nie da, ale takie niszowe to spokojnie...

Pamiętaj, że jeśli ty czegoś nie potrafisz to nie oznacza że ktoś tego też nie wie :)....

Chodziło mi o to, że piszesz "nie znam się, ale i tak napiszę, że coś wiem". Śmiesznie to zabrzmiało po prostu. To, czy mam małą, czy dużą wiedzę, to już zachowuję dla siebie :angry:

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

zrobiłem kiedyś dawno temu coś takiego i nie byłem z tego ani dumny ani zadwolony ...

kosztu nie pamiętam ale był pomijalny (młoda domena)

efekt błyskawiczny, ale prawda jest taka że strona po 2 miesiącach wyszła z filtra i to od razu na top1 (wcześniej top2,3)

także nie polecam ...

programy.zagrosze.com - musisz napisać program ? zrobimy to za Ciebie ;)

pisanie programów na zamówienie, zaliczenie, zlecenie...

Jak zdepozycjonować stronę ??

Na aftermarket.pl szukasz stron które wygasły, które mają bardzo wysoki BL, ale info:domena w google nie pokazuje żadnego wyniku.

Masz pewność że strona najprawdopodobniej dostała bana - a takie często można spotkac na aftermarket ponieważ pozycjonerzy często porzucają domeny

które wyeksploatowali do cna z ciężkimi przewinieniami.

Robisz z tej domeny 301 na domenę którą chcesz zdepozycjonować i masz pewność że długo w TOP10 nie pobędzie.

Przy okazji koszt takiej operacji to grosze. Ale uważaj...... można to wykryć a wtedy biada Tobie biada :blink:)))))

Jak do tego dodasz na tą domenę trochę mocy z SWL to może się źle skończyć.

Inną techniką jest podlinkowanie strony z jakiegoś zagranicznego swl xxx - ale to już jest mocno wykrywalne :D

Na aftermarket.pl szukasz stron które wygasły, które mają bardzo wysoki BL, ale info:domena w google nie pokazuje żadnego wyniku.

Masz pewność że strona najprawdopodobniej dostała bana - a takie często można spotkac na aftermarket ponieważ pozycjonerzy często porzucają domeny

które wyeksploatowali do cna z ciężkimi przewinieniami.

największa głupota jaką słyszałem. masz pewność? raczej małe prawdopodobieństwo...

Autor tego artykułu ma dość oryginalne podejście do życia. Chce wykosić konkurencję, bo coś udostępnia za darmo. Zarazem sam chce uzyskać za darmo tajniki depozycjonowania. Pomijam w tym miejscu "wszechwiedzę" autora, że aż dziw bierze, że pyta o coś, będąc alfą i omegą. Z naciskiem na omegę.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności