Skocz do zawartości

Trudne pytanie

stmaciek

Rekomendowane odpowiedzi

Ehehehe :P

Zalezy kto jakich technik uzywa ;), ale wszystko jest mozliwe.

Z innej strony Google jest tylko wyszukiwarka. I nic wiecej. Jej zadaniem jest gromadzenie stron i poprawne wyswietlanie wynikow. Wiec na pewno nie dadza jakiegos smiertelnego narzedzia :P

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hehe spam czy strony pozycjonowane ?boto różnica przeciez można legalnie przygotować stronę dobrze, tylko to musi się odbywać w trakcie jej budowy, jeżeli ktoś przemysli dobrze budowe serwisu www zrobi wszsytko jak należy nie będzie musiał robić h1 wielkości 1 pkt lub ukrywać tekst. Ważną rzeczą jest żeby linki pewne straciły ważność a większy wpływ miała zawartość. Jeżeli ustawić by gęstość na poziomie 3% to dobrze zorbiony serwis napewno pojawi sie na 1 stronie wyników - tylko fakt nie w tydzien :-)

Słuchaj CEREBRU to że raz się dałem nabrać na to że używałeś wielu nazw na tym forum i CI pomogłem wcale nie oznacza że będę dalej pomagał osobie która podszywając sie pod różne pseduonimy wyłudza, naciąga.

Przynajmniej byś podał informacje skąd bierzesz swoją wiedzę (sorry, informacje a nie wiedzę), a sprzedaż kopiownych materiałów z forum, rozpowszechnianie ich w twoim tzw newsleterze to , coż wszyscy wiedzą co :?

i tym bardziej nie będę popierał spamer-stwa i naciągactwa tak więc

moim zdaniem jestem w 99% czysty
jeszcze raz pisze to wyłacznie Twoje zdanie.

Gdzieś na forum zapytałeś o akację spuerspamer i mój udział, oczywiście Cerebru brał w niej czynny udział bo nie cierpię chamstwa głupoty i wyzysku.

Cerebru skutek powodowany przez cel przedmiotowy działania postawiony jest obok innych skutków , również negatywnych i ja rozpatruje go z punktu widzenia kalulacji dobra. Dlatego punktem odniesienia w Twoim przypadku pozostaja tylko pewne cele które zamierzam osiągnąc i dlatego wogóle podejmuję próby modyfikacji mojego tradycyjnego rozumienia na skutek wprowadzenia powyższej reguły co nie zmienia faktu że zatarciu nie ulega priorytetowy cel wewnętrznego działania i skutku i to możesz zawrzeć w następnym twoim "hot" leterze

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

a sprzedaż kopiownych materiałów z forum, rozpowszechnianie ich w twoim tzw newsleterze

Kopiowanych materialow hahaha dobry jestes. Wiesz co udowodnij to w jakis sposob bo wypisujesz tekst bez zadnych udowodniem i tym samym mnie rozsmieszasz...

Sprzedaz? Sluchaj, nie pozwole zeby ktos taki ja ty mnie oskarzal o takie glupstwa. Dawaj dowody! Czekam na nie.

2. DAWAJ DOWODY NA SPAM NA MOJEJ STRONIE TEZ NA NIE CZEKAM. NIE RZUCAJ SRAN**** slow na wiatr bo mnie to zaczyna wkurzac.

CEREBRU slowo ode mnie:

nie wnikam w czystosc twojej strony, ale na tym forum nawzajem sobie pomagamy, nie tylko czerpiemy wiedze. bardzo prosze, dziel sie uczciwie doswiadczeniem, to nie boli, nie kosztuje, nie wylecisz przez to z pierwszej dziesiatki :hello:

DAWAJ DOWODY NA SPAM NA MOJEJ STRONIE

<meta name="generator" content='Microsoft FrontPage 4.0' projektowanie witryn, tanie pozycjonowanie, projektowanie witryn, witryn, www, kurs pozycjonowania, POZYCJONOWANIE, autodawanie stron, PRJEKTOWANIE"><!-- //Pozycjonowanie, projektowanie witryn, pozycjonowanie stron, stron, tanie pozycjonowanie, autododawanie stron, pozycjonowanie, projektowanie stron, stron, skutecznie pozycjonowanie, POZYCJONOWANIE// -->

zrodlo

czy to nie spam?

Jasne ze nie :hello:

Dzielic sie informacjami? Hehe dobra.

Czekalem az swoj najwiekszy obecnie w Polsce kurs ;)

CEREBRU WEB PROMO BASIC

Niedlugo go udostepnie na forum i ciekaw tylko jestem co drogi pneuma bedzie mial do powiedzienia.

nic, Cerebru, zupełnie nic do powiedzenia, już napisałem Ci dlaczego

Cerebru skutek powodowany przez cel przedmiotowy działania postawiony jest obok innych skutków , również negatywnych i ja rozpatruje go z punktu widzenia kalulacji dobra. Dlatego punktem odniesienia w Twoim przypadku pozostaja tylko pewne cele które zamierzam osiągnąc i dlatego wogóle podejmuję próby modyfikacji mojego tradycyjnego rozumienia na skutek wprowadzenia powyższej reguły co nie zmienia faktu że zatarciu nie ulega priorytetowy cel wewnętrznego działania i skutku i to możesz zawrzeć w następnym twoim "hot" leterze

jak nie rozumiesz to sorry

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności