Skocz do zawartości

Trudne pytanie

stmaciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

<meta name="keywords" content="tanie pozycjonowanie, projektowanie stron, autododawanie, kurs pozycjonowania, Projektowanie, Pozycjonowanie stron, , KURS pozycjonowania">

<meta name="keyphreases" content="tanie pozycjonowanie, projektowanie witryn, autododawanie, kurs pozycjonowania stron, kurs, witryn, pozycjonowanie witryn, projektowanie stron, kurs pozycjonowania w wyszukiwarkach, skuteczne, tanie pozycjonowanie">

<meta name="searchtitle" content="pozycjonowanie, projektowanie, stron, autodawanie, Pozycjonowanie, Projektowanie, stron, stron, kurs, pozycjonowania, POZYCJONOWANIE, KURS, POZYCJONOWANIA, projektowanie, stron internetowych, autodawanie, stron, tanie pozycjonowanie, projektowanie witryn">

<meta name="description" content="Pozycjonowanie, projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie, kurs pozycjonowania, autododawanie, tanie pozycjonowanie stron, projektowanie witryn, tanie pozycjonowanie stron">

<title>Tanie pozycjonowanie, projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie stron, autododawanie, kurs pozycjonowania, skuteczne pozycjonowanie, najlepszy kurs pozycjonowania</title>

<meta name="abstract" content="Pozycjonowanie, projektowanie stron, skuteczne pozycjonowanie, kurs pozycjonowania, autododawanie, tanie pozycjonowanie stron, projektowanie witryn, tanie pozycjonowanie stron">

TO JEST SPAM

Więcej tych znaczników nie znalazłeś?

Dodatkowo:

1.

Każdy dział zawiera słowo pozycjonowanie w nazwie:

Dział kontakt: kontakt_pozycjonowanie.php

Mapa: mapa_pozycjonowanie.php

TO JEST SPAM

2.

title="pozycjonowanie, ***"

taki jest title linku do każdej strony.

pozycjonowanie projektowanie stron autododawanie kurs pozycjonowania - 5x

pozycjonowanie autododawanie projektowanie stron kurs pozycjonowanie - 4x

pozycjonowanie autododawanie projektowanie stron kurs pozycjonowania - 2x

pozycjonowanie projektowanie stron autododawanie pozycjonowanie stron - 2x

autododawanie pozycjonowanie projektowanie stron kurs pozycjonowania - 1x

TO JEST SPAM

To jest spam? Eh hehe :hello: poczytaj wiecej forum taka moja rada.

Wiecej nie znalazlem bo wiecej nie potrzebuje, tego mi calkiem starczy.

Nie rozumiem co jest spamem w title, keywords, desc... Bo chyba sie pogubiles przy kopiowaniu.

temat jest troche inny...nie!

co do hasla zdjecie w google do 1 pozycji to ma domena www.kjasud.pl/zdjecie.htm ponad 370 linkow, ktore swoimi generatorami etc nabija niejaki k.jasud te jego zainteresowania z nanotechnologii to chyba w zla strone ida :hello:

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

<HTML>

<HEAD>

<meta name="keywords" content="pozycjonowanie, projektowanie stron, autododawanie, kursy pozycjonowania, Projektowanie, Pozycjonowanie stron, autododawanie, KURSY pozycjonowania, tworzenie stron">

<meta name="searchtitle" content="pozycjonowanie, projektowanie, stron, autodawanie, Pozycjonowanie, Projektowanie, stron, stron, kurs, pozycjonowania, POZYCJONOWANIE, KURS, POZYCJONOWANIA, projektowanie, stron internetowych, autodawanie, stron, tanie pozycjonowanie, projektowanie witryn">

<meta name="description" content="POZYCJONOWANIE stron, AUTODODAWANIE, PROJEKTOWANIE stron,  KURSY POZYCJONOWANIA, autodawanie stron,  projektowanie witryn, pozycjonowanie google, projektowanie, stron, kurs pozycjonowania, projektowanie stron, pozycjonowanie, tworzenie stron  ">

<title>POZYCJONOWANIE, PROJEKTOWANIE STRON, AUTODODAWANIE, pozycjonowanie stron, kursy pozycjonowania</title><!-- //Nagłówek -  pozycjonowanie, autododawanie, projektowanie stron, kursy pozycjonowania// -->

<meta name="RATING" content="POZYCJONOWANIE STRON, PROJEKTOWANIE STRON, AUTODODAWANIE, stron, pozycjonowanie, projektowanie, kursy pozycjonowania"><!-- //Rating -  pozycjonowanie, autododawanie, projektowanie stron, kursy pozycjonowania// -->

<meta name="page-type" content="pozycjonowanie, strony www, multimedia, hosting, tanie pozycjonowanie, autodawanie stron, projektowanie stron, design, skuteczne pozycjonowanie, POZYCJONOWANIE, autododawanie stron, pozycjonowanie w google.pl, projektowanie stron, Pozycjonowanie."><!-- //Rodzaj strony -  pozycjonowanie, autododawanie, projektowanie stron, kursy pozycjonowania// --> 

<meta name="generator" content='Microsoft FrontPage 4.0' projektowanie witryn, tanie pozycjonowanie, projektowanie witryn, witryn, www, kurs pozycjonowania, POZYCJONOWANIE, autodawanie stron, PRJEKTOWANIE><!-- //Pozycjonowanie, projektowanie witryn, pozycjonowanie stron, stron, tanie pozycjonowanie, autododawanie stron, pozycjonowanie, projektowanie stron, stron, skutecznie pozycjonowanie, POZYCJONOWANIE// -->

<meta name="abstract" content="projektowanie stron, stron, pozycjonowanie, autodawanie stron, projektowanie, skutecznie pozycjonowanie, pozycjonowanie, skutecznie, projektowanie witryn, projektowanie, tanie pozycjonowanie, tanie, autododawanie stron, pozycjonowanie, tanie projektowanie stron, projektowanie stron, pozycjonowanie stron www, stron, kurs pozycjonowania, kurs, pozycjonowanie">

<meta name="page-topic" content="pozycjonowanie, projektowanie stron, autododawanie, kursy pozycjonowania, Projektowanie, Pozycjonowanie stron, autododawanie, KURSY pozycjonowania, tworzenie stron">

<!-- //Opis strony -  pozycjonowanie, autododawanie, projektowanie stron, kursy pozycjonowania// -->

<meta name="author" content="www.cerebru.com">

<meta name="copyright" content="Cerebru 2004">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

<meta http-equiv="Content-Language" content="pl">

<meta name="theme" content="pozycjonowanie, autododawanie, projektowanie stron, kurs pozycjonowania">

<meta http-equiv="Pragma" content="cache">

<meta NAME="robots" CONTENT="all">

<meta name="robots" content="index, follow">

<meta name="revisit-after" content="1 DAY">

<link rel=stylesheet href="styl.css">

</HEAD>

To jest strona "https://www.cerebru.com/kontakt_pozycjonowanie.html",

ktora zawiera formew iframe , ktora ma ukryty tekst na dole. Ukryty to nie znaczy koloru tla, albo hidden, ale wystarczy ze go 99% odwiedzajacych nie zobaczy.

https://www.cerebru.com/kontakt/form.html

To jest spam? Eh hehe poczytaj wiecej forum taka moja rada

alez oczywiscie, ze to jest czysty i jawny spam. Inaczej tego nazwac nie mozna.

Radze Ci, zebys Ty lepiej poczytal forum, bo dyskusja na temat czy to spam nie ma sensu.

Czy spam jest zawsze zly, to juz inny temat, ale wiesz na haslo "pozycjonowanie", naprawde nie potrzeba spamowac :shock: , bo az takie trudne to ono nie jest.

i przestan sie tu unosic i handryczyc bo juz wiekszosc forumowiczow przekonala sie jaki z ciebie ewenement - na niczyje wsparcie nie licz.

a za kopiowanie informacji z forum i sprzedawanie ich jako (imho) fikcyjna firma - (podaj mi swoj NIP?) - to sie niemal kwalifikuje pod paragraf. wlasciwie to zastanawiam sie dlaczego jeszcze nie masz tutaj bana, chyba tylko przez litosc michala. spam czy nie spam, zachowujesz sie jak ...

"i can handle it without linking :)"

<meta name="keywords" content=" *** CIACH, CIACH by Szy *** ">

<meta name="keyphreases" content=" *** CIACH, CIACH by Szy *** ">

<meta name="searchtitle" content=" *** CIACH, CIACH by Szy *** ">

<meta name="description" content=" *** CIACH, CIACH by Szy *** ">

<title> *** CIACH, CIACH by Szy *** </title>

<meta name="abstract" content=" *** CIACH, CIACH by Szy *** ">

TO JEST SPAM

Więcej tych znaczników nie znalazłeś?

Ej, ej. Moment, ale o czym Wy piszecie? Spamem jest wykorzystanie różnych tagów? :shock:

Przesadzacie - zwróćcie uwagę na brak powtórzeń we wszystkich z nich.

Dodatkowo:

1.

Każdy dział zawiera słowo pozycjonowanie w nazwie:

Dział kontakt: kontakt_pozycjonowanie.php

Mapa: mapa_pozycjonowanie.php

TO JEST SPAM

Sorry znów - to jest spam?! To jest wykorzystanie jakichś tam możliwości.

Kiedyś robiąc jakiś tam serwis WWW' date=' nadałem mu własne rozszerzenia plików, o tak:

https://www.dome.na/aparaty.cyfrowe?parametr=wartosc

I co - to też jest spam? :shock:

2.

title="pozycjonowanie' date=' ***"

taki jest title linku do każdej strony.

pozycjonowanie projektowanie stron autododawanie kurs pozycjonowania - 5x

pozycjonowanie autododawanie projektowanie stron kurs pozycjonowanie - 4x

pozycjonowanie autododawanie projektowanie stron kurs pozycjonowania - 2x

pozycjonowanie projektowanie stron autododawanie pozycjonowanie stron - 2x

autododawanie pozycjonowanie projektowanie stron kurs pozycjonowania - 1x

TO JEST SPAM

No i...? Na tym chyba polega właśnie pozycjonowanie?

Dziwię się Wam. Nie znaleźliście ukrytego diva, niewidocznego tekstu, powtórzenia setek razy pod rzad jakiejś frazy, itp, ale na stosie chłopaka spaliliście.

Żeby było jasne, za żadną ze stron się nie opowiadam. Po prostu robią na mnie wrażenie argumenty, a nie zwykła niechęć do kogoś.

:]

Szy.

szy

Przeciez keyword stuffing jest spamem i nie mozna powiedziec inaczej.

Ja wiele razy pisalem o tym, zeby sie nie skupiac na spamie i ze to nie jest zawsze zle, wiec nie zrozum mnie zle.

Chodzi mi jednak o to, ze jezeli ktos tak bardzo walczy o czysty indeks w google, a sam go zasmieca to nalezy pokazac to wszystkim.

Nie uwazam ze zasmiecam index :). Na mojej stronie:

1. przedstawiam newsy

2. narzedzia przydatne dla wszystkich

3. rozsylam artykuly, w Polsce tego nikt nie robi

Nie sadze ze moja dzialalnosc to zasmiecanie... Staram sie tylko pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności