Skocz do zawartości

Linkowanie z zagranicznych katalogów stron PL i odwrotnie

boras86

Rekomendowane odpowiedzi

@Moradin - zapoznaj się z artykułem który zapodałem (tam jest odpowiedź na twoje pytanie)

W kłótni nie chce mi się brać udziału więc się nie wypowiem po za jednym stwierdzeniem "najlepszą obroną jest atak"

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów… w tym wypadku to Ty!

No ale jak to? Ty taki profesjonalista, taki ideał popełniasz błędy? Bez jaj. Kojotek też taki "specjalista" i błędy?

Przestańcie się puszyć bo się ludzie z Was podśmiewają na boku. Ludzie z wiedzą nigdy nie podadzą Wam dłoni biznesowej bo się wciąż ośmieszacie.

p.s. Jak przeczytałem dziś na searchmarketingday.com/pl/ , że jesteś "wieloletni praktyk pozycjonowania" to się tylko uśmiechnąłem bo już się do tego przyzwyczaiłem, że ściemniasz w tej materii ale jak o Kojotku przeczytałem, że jest "twórcą zamkniętej grupy HackSEO zrzeszającej najlepszych polskich specjalistów SEO" to monitor oplułem.

Najlepsi specjaliści SEO siedzą cicho na boku i robią swoje i nawet nie przyjdzie im na myśl zaglądanie na PiO a już tym bardziej na współpracę z zakompleksionymi ludźmi takimi jak Kojotek, który swe żale na blogu wylewa obrabiając ludziom tyłki.

Amen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności