Skocz do zawartości

Pomoc Polakom

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

napisałem już aby tego tematu nie rozwijać, walnąłem jakiś przykład rozwiązania chorej sytuacji, czy dobry czy nie , nie dowiemy się (ale mi się rymło)

dopiero po szerszej dyskusji sam zastanowił bym się czy bym za tym był, a dyskusji nie ma sensu zaczynać bo na dzis to temat utopia, szkoda energii poświęcać na coś co się nie wydarzy w najbliższej przyszłości.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Mało wiecie o tym co się dzieje na tych terenach dotkniętych wichurą.

Coś mnie trafia jak taka banda **** ocenia ludzi. Życzę Wam tego samego, aby dotknęła Was lub kogoś z rodziny coś podobnego. Wtedy inaczej będziecie szczekać.

Chcecie znać kulisy sławnego "jak żyć"? Prawda jest taka, że Tusk dał kasę na odbudowę dachu (który został lekko uszkodzony, ale dla dramatyzmu został przykryty plandeką - że niby cały rozwalony; kilkanaście metrow dalej ludziom waliły się całe stodoły niczym domek z kart!) znajomemu wojta/sołtysa. Potem jak przyjechał na wizytę by zobaczyć jak sobie poradzili owi ludzie pojawił się ten Rolnik i wszystko zepsuł. Wizyta miała być lajtowa, przyjemna, wszyscy wszystkich mieli klepać po tyłkach i ładnie się uśmiechać. Wyszło tak, że Tusk dostawał zjebkę na żywo przez 40 min (tvn, tvp, polsat).

Byłem, widziałem i słuchałem.

Takie pieprzenie, że się da bo nie ma pieniędzy do mnie nie trafia. Skoro Internauci (m.in. z tego forum) potrafili pomóc to rząd też nie mógł? Nie bądźcie śmieszni i łatwowierni.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności