Skocz do zawartości

[ css ] pomoc w szablonie wordpress

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

witam

potrzebuje pomocy do zmiany kolejności wyświetlania warstw na stronie

https://www.naturalnesuplementy.pl/paraprotex/

na samym dole jest obrazek który jest obcinany po prawej stronie

i moje pytanie co trzeba w css zmienić aby był on widoczny na całej szerokości

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Chodzi o ten obrazek we wpisie ? Chyba najlepiej dopasować obrazek do szerokości kolumny czyli zmienić proporcjonalnie width i height. Po kliknięciu on i tak się powiększy a wystawienie go poza pole artykułu będzie chyba średnio pasowało do całej konwencji i w niektórych wypadkach może powodować błędne wyświetlenia.

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

bawiłem się z parametrem "z-index" w css który odpowiada za kolejność wyświetlanych warstw ale nie pomogło

dzięki za odpowiedzi, faktycznie najlepiej będzie zmniejszyć trochę obrazek i po kliknięciu aby się powiększył do całej szerokości

Nie lepiej jakby tekst był tekstem, a nie obrazkiem?

część tekstu jest już wprowadzona, ale zależy mi na tym aby cały skan z katalogu produktów był widoczny

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

dzięki, zadziałało tak jak chciałem, z tego co wkleiłeś wyrzuć musiałem tylko overflow:hidden;

#content {
display: inline;
float: left;
height: 100%;
margin: 0;
padding: 0;
width: 720px;
}

wrzuciłem ulotkę do galerii, w sumie rzeczywiście teraz lepiej to wygląda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności