Skocz do zawartości

Pijany w pracy

bzck

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzyjcie moją stronkę Pijany W Pracy, nie chodzi o skrypt bo jest czyjegoś autrostwa, lecz o to jak wyglada i jakie materiały na niej się znajdują może jakieś sugestie, propozycje? Ewentualnie jak inaczej byście rozmieścili reklamy. Większość tu ma doświadczenie w robieniu stron i liczę na podpowiedzi.

Cieszę się że niektórzy podzielają moje poczucie humoru :P Wiem że takich stron jest tysiące (skrypt podobny do demotywatorów) jednak ta ma swój konkretny temat, może kogoś śmieszący, może dla innych banalny. Co do ilości filmów, zdjęć na stronie sądzę że może i masz rację, jednak mam tam i tak stosunkowo dużo reklam , a nie chciałbym żeby to przesadnie wyglądało, ale może ograniczę do 7 z 10 i wywalę reklamę pomiędzy. Dziękuje za komentarze te potwierdzające że temat nie jest zły i te z kreatywną krytyką :P

Mi się serwis podoba, zawsze to jakaś alternatywa do poprawienia humoru, ale może zmniejsz ilość filmów na stronie/podstronie o 1 lub 2 , w celu szybszego ładowania się strony

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Cieszę się że jednak są osoby którym "trafiłem w gust". :) Już zszedłem z 10 filmików do 7 ale skoro nadal jest za wolna, to może posłucham rady i zejdę do 5-ciu, jednak nie wiem co gorsze strona która się chwilę ładuje czy 2 razy tyle podstron, które ładują się szybciej?

ps: to też Wam się powinno spodobać top1 na mojej stronce ;)Picie wódki - poziom: Hard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności