Skocz do zawartości

Sens BL ze złożonymi anchorami

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Czy jeśli chcę pozycjonować keyword powiedzmy Zupa Pieczarkowa i mam ograniczenia z anchor text na jakimś portalu, powiedzmy mogę tak: zupa-pieczarkowa to czy warto? A może zamiast myślnika podkreślnik? Czy lepiej w ogóle odpuścić? Będę wdzięczny za odpowiedzi i chętnie podziękuję buttonem. DZIĘKI!

>WebReklama

Pewnie, że takie bym właśnie chciał dawać :) Tylko jak napisałem na początku postu - nieraz nie mam takiej możliwości. Czy więc BackLink z anchorem, który ma 2 wyrazy, rozdzielone myślnikiem ma sens? Czyli zupa-pieczarkowa :) Pomaga to czy traktuje jako zupełnie inny keyword - połącznie tych 2 wyrazów? DZIĘKI!

Zupa pieczarkowa = Zupa-pieczarkowa jeśli mowa o anchor w linku i tak samo jeśli chodzi o zapytanie skierowane do Google

Tak więc możesz spokojnie w anchor dawać znak " - " i jest on całkowicie pomijany (chyba że będzie tam jakaś spacja to wtedy ....) - tego jestem pewny na 10000000%

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@dave84

Sprawdziłem na przykładzie "zupa pieczarkowa" i "zupa-pieczarkowa" oraz bez cudzysłowia. Różnica 2,000 na wyników: 179,000 z cudzysłowem i 137,000 bez cudzysłowia. Różnice mogą być większe przy innych frazach lub mniejsze :) A dlaczego? Nie wiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności