Skocz do zawartości

Logotyp.

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam drobny problem bo ksy się zabezpieczył

jesli krytyka cos wnosi - tak jak Twoja, to jest jaknajbardziej potrzebna.

i jak tu krytykować skoro mozna zostać uznanym za krytykanta? drugi problem jest przyziemny - nie pokazują się wersje logo z pierwszego postu - więc co tu krytykować albo chwalic.

Aliści z toku rozmowy domniemywam, że to co na górze aktualnie widac to jest toto o czym mowa. Jeśli zaś tak to niestety jako grafik-projektant powinienem sie załamać>każdy z elementów jest od innej matki a zmontowane chyba przypadkowo. O logo zmilczę.

Czy ktoś mogłby mi wyjasnić logikę obrazowania "pozycjonowania i optymalizacji" przez cyferki? za nic nie pojmuję dlaczego cyferki i na dodatek w lustrzanym odbiciu.

Wiem że zadaję dziwne pytania ale jako nowy na tym forum chcialbym zrozumieć pewne rzeczy.

:D

Plamy nie dales i nie mozna obejrzec obrazkow z takigo powodu ze bylo to zlatwiane poprzez prywatne wiadomosci.

A toto jeszcze jest, bo nie mam czasu zeby cos z tym zrobic. Ale w tym tygodniu mam nadzieje ze mi sie uda.

Spokojnie powoli bez przerostu formy nad treścią.

:lol:

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

hejay ho Andrzej (Panie Andrzeju?) :lol:

Nie łap mnie za słówka :) Krytykowac mozna a w zasadzie nalerzy!

Co do cyferek nie miałem znimi nic wpsolnego, ale przyznaje ze PiO to ja popełniłem i bardzo chetnie na PW czy nawet tutaj (jelsi publicznie chcesz sie dzielic swoja wiedza) posłucham Twojej opini. Zanzaczam odrazu ze w zadnym wypadku nie było to przypadkowe działanie !!!

Ide zapoznac sie z pdfami z Twojej stronki.

PS. Michał, wstrzymaj sie moze jeszcze z tym desingiem.

"jak bylem mały, to byłem mały..."

Witaj ksy :lol:

Nie łap mnie za słówka  Krytykowac mozna a w zasadzie nalerzy!

żartowałem sobie. Nie należę do tych co trzymają język na uwięzi.

A co do logo - a jak wolisz na PW czy tu?

Na pare rzeczy pewnie sam sobie odpowiesz po moich pdfach.

Ale chętnie dowiem się co to za

Zanzaczam odrazu ze w zadnym wypadku nie było to przypadkowe działanie !!! 

pozdrawiam

każdy z elementów jest od innej matki a zmontowane chyba przypadkowo.

nie montowałem tego przypadkiem. pozwole sobie prosic o PW lub nawet GG (622362). Zaintersowanym udostepnie uwagi a w zasadzie to mam nadzieje ze sami je zoabcza w porpawionej wersji loga :lol:

No to dałem plamę już na wejściu. Wybaczcie nieświadomemu.

Witaj Andrzej, zapraszam do odwiedzenia części "dobra i wiarygodna strona". Produkujemy sobie projekt logo rankingu stron - może wniesiesz na wejściu coś nowego ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

po pierwsze prosze zwracac sie do alw Panie- jest to czlowiek dorosly, o wielkim doswiadczeniu- szczegolnie jesli chodzi o logo, logotypy.

Wystarczy spojrzec na jego strone.

Szkoda, ze nie mozna zobaczyc loga

LOOOOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności