Skocz do zawartości

SEOLINE.PL 256 IP z 80 klas, PrestaShop Hosting!

lukaschemp

Rekomendowane odpowiedzi

Taka informacja powinna zostać wysłana mailingiem do wszystkich klientów zaraz po awarii.
;) słuszna koncepcja ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 9 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też miałem nie słusznie zablokowane konto, za drugim razem też był błąd że niby nie opłaciłem serwera i za chwilę zostanę zablokowany. Pisałem dzwoniłem bez rezultatów, dopiero dzień później się dodzwoniłem.

Teraz mam problem ze zmianą nazwy domeny od 3 dni ten sam komunikat że za 4 h będzie przeładowanie serwera i strona zacznie działać...

Oczywiście ticket napisany przedwczoraj i do tej pory nikt nie pomógł.

Helpdesk tragedia, za tą kasę co się płaci 72 zł na mc mogli by się trochę bardziej postarać.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Co do płatności 2 razy już miałem problem, niby nie opłaciłem mimo że opłaciłem 2 raz konto zostało zablokowane 2 tyg przed terminem faktury (której nie dostałem nic nagle serwer zablokowany) 3 dni się z nimi męczyłem po czym w koncu przyznali mi racje. Jako tako w końcu jestem zadowolony ale suport nie może pochwalić się podejściem do klienta.

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Mi już 3 razy zablokowali konto mimo, że faktura była zapłacona na czas. A najgorsze, ze zablokowali mi przed świętami i musiałem siedzieć i przenosić serwery gdzie indziej bo wiadomo było, że w święta nic nie załatwię a nie mogłem, sobie pozwolić na kilka dni problemów z niektórymi domenami.

Ja właśnie uciekam z tego serwera bo to jest zwykła kpina. Nie polecam, wręcz odradzam.

Już nie będę wspominał, że serwery strasznie zamulają, można dużo lepsze hostingi kupować u konkurencji.

Czy ktoś sprawdzał ich serwer pod Prestę? Chciałbym przetestować ten hosting prestashop, aby umieścić opinię w spisie z linku skoro reklamują się z tym i nie wiem czy nie zmarnuję czasu.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Identyczny problem z płatnością któryś raz z rzędu, blokada mimo płatności, też w święta, też kilka dni serwer nie słusznie zablokowany na kilka dni

Teraz mam problem z domeną, piszę dzwonię i dup*

ODRADZAM tą firmę...

Gdyby nie to ze nie mam kiedy przenieść od nich kilkadziesiąt domen to nie zapłacił bym im już ani grosza.

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

ODRADZAM tą firmę...

Wszystko to też sam przerabiałem... dlatego zrezygnowałem z ich usług.

Praktycznie konta z pakietu mini seo są bezużyteczne, bo nawet jednego precla na WP nie udźwigną same HTTP 500, a o zainstalowaniu zdalnym jakieś wtyczki nie ma co marzyć. Dla porówna na innych hostingach w tej klasie cenowej takie problemy nie występują co mnie mile zaskoczyło .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam to samo... Wziałem kilka dni temu na próbę najmniejsze konto, niesety nie sprawdziłem tu opinii. U mnie nie chodzi o obciążenie. Dziś patrzę, a tu komunikaty na większosci serwisów jak po zmianie IP, a nic nie zmieniałem, względnie This ip is shared itp. No krew mnie zalewa. Strony nie działają, spierd..lam na inny serwer już teraz, niech się udławią tymi 23 złotymi.

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

Ja nie rozumiem jak można mieć taki syf w płatnościach. Juz kilka razy problem z płatnościami to w tym msc zapłaciłem z góry.. I co niedawno dostałem przypomnienie o tym że konto wygasa.. To tylko grzecznie odpisałem żeby nie przypominali bo serwer zapłacony to po chwili dopiero dostałem potwierdzenie płatności..

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

• 3 tygodnie później...

Pisałem dzisiaj do Was kilka maili, próbowałem się dodzwonić - BEZ ODZEWU. Nie wiem czy ktokolwiek interesuje się tym, że użytkownik traci z Waszej winy wszystkie pliki dwóch serwisów, przez to że wy przenosicie się na inny serwer, bez żadnego powiadomienia a backup danych robiony jest sprzed kilku dni. Czekam pilnie na odpowiedź tutaj, na PW lub po prostu uczciwie, nie olewając moich zgłoszeń - na maila.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności