Skocz do zawartości

Sklep do oceny

Germanek2

Rekomendowane odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka rzuca się film, co nie powinno mieć miejsca moim zdaniem

Zrób logo lepszej jakości i ujdzie w tłumie :angry:

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Co do filmów to chciałem aby użytkownicy również przebywali na stronie(nie szukam klienta który kupi i nigdy nie wróci), będę umieszczał tam filmiki z walk i informacje o zawodnikach, co o tym myślicie?

Logo muszę komuś zlecieć, wiem że jest tandetne :angry:.

A co sądzicie o koszyku, a raczej już realizacja zlecenia bo każdy kto kupi nie jest rejestrowany jako użytkownik tylko musi to zrobić osobno.

Lubicie się rejestrować w sklepach internetowych czy wolicie kupić i zapomnieć?

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Co do filmów to chciałem aby użytkownicy również przebywali na stronie(nie szukam klienta który kupi i nigdy nie wróci), będę umieszczał tam filmiki z walk i informacje o zawodnikach, co o tym myślicie?

No nie ma problemu, ale to powinieneś raczej zrobić jakiś osobny dział, czy dać video w mniejszym boxie. Teraz wchodzi się na stronę i widzi najpierw video, a że box jest wielki to widzi się głównie jego, a nie to, że to sklep. Ten youtube musi tak walić po gałach? Chyba ważniejsze jest to, że ta strona ma być kojarzona ze sklepem, czy nie? Chodzi mi o to, że być może nie każdy kto wejdzie po raz pierwszy na stronę od razu obczai, że jest w sklepie internetowym, a jak będzie chciał coś kupić to może z tego powodu wyjść.

Dziękuję wszystkim za pomoc!.

Dodałem rotator produktów polecanych czy lepiej dać baner? tak wygląda z przykładowym banerem https://screenshooter.net/5544818/upsarow

a aktualnie jest ustawiony rotator.

Które lepiej?(według mnie rotator bo pokazuje produkty)

Jaka jest wasza opinia?.

Logo to już w 100% będę zmieniał.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności