Skocz do zawartości

Wszystko od początku... PODSTAWY!

nowy e-biznesmen

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Na pewno da się zarobić. Ja zacząłem w czasie mundialu (to chyba lipiec był). W tym czasie napisałem dwie strony. Kompletne świeżynki. Rozpocząłem pozycjonowanie i zglosiłem do AS. Załapałem się na ostatnie kilka dni miesiąca więc niewiele już zarobiłem, ale w następnym miesiącu spokojnie już wyciągnąłem wymagane $100 do wyplaty. W tej chwili, zajmując się tym równolegle do pracy zawodowej, wyciągam co miesiąc pensję z supermarketu i mówiąc szczerze, jestem zadowolony. Przy okazji doszło do tego parę programów partnerskich.

Także da się zarobić.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

Mam lamerskie pytanie i az boję sie napisac nowy post :) prosze o wyrozumiałość.

Jak rozumieć raporty?

1 lutego 2007 - 21 lutego 2007

Zapisz Dostosowany Raport:

CSV

Data Wyświetlenia strony Kliknięcia CTR strony eCPM strony (Koszt za tysiąc) [?] Zarobki

pon 235 0 0,00% US$ 0,00 US$ 0,00

wt 441 1 0,23% US$ 0,71 US$ 0,31

ś 572 2 0,35% US$ 0,45 US$ 0,26

Sumy 1 248 3 0,24% US$ 0,46 US$ 0,57

mam rozumieć, ze zarobku mam 0,57 czy 0,57+0,46?

jak nastawiam raportowanie wg kanałów i dni to sumy sa inne

Sumy 4 201 9 0,21% US$ 0,41 US$ 1,72

Jak mam to rozumieć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności