Skocz do zawartości

Linkowanie ze Statlink bezpośrednio do strony pozycjonowanej

BrzekuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Czy linkowanie ze statlink bezpośrednio do strony którą się pozycjonuje jest bezpieczne ? Oczywiście bez możliwości wyświetlania linków na tej stronie, tylko za zakupione punkty. Wszędzie czytam, że linkami ze statlink powinno się dopalać zaplecze i nie wiem czy bezpośrednio też można.

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Staram się jeszcze zrozumieć to przydzielanie punktów bo nie wiem ile w skali miesiąca musiał bym kupić i mam w związku z tym 2 pytania.

1) Czy chodzi to o to, że jeśli ustawie np: przyrost dzienny na 5 linków gdzie jeden link kosztuje 6,5 punkta to w skali miesiąca wychodzi (5x6,5pkt) x 31dni = 1007,5 punkta jakie potrzebuje na miesiąc żeby dać przyrost 5 linków dziennie.

2) Przyrost dzienny rozumiem że oznacza dodawanie x lnków dziennie czyli jak dam 5 to codziennie do mojej strony dojdzie 5 BL

3) Czy za pomocą statlinka linkujecie tylko interesującą was frazę czy odbywa się to tak, jak przy dodawaniu zwykłych wpisów w katalogach, że również frazy dawane jako zróżnicowanie - czyli dla zobrazowania: jak interesował by mnie "malarz kraków" to dodał bym jeszcze ze 2 na zróżnicowanie jak "malowanie kraków" i "malowanie wnętrz kraków" aby również przyrastało w statlinku

Z góry dzięki za wyrozumiałość ponieważ ciągle się uczę :P i pozdrawiam oczywiście,

Ale jeśli już chcesz różnicować frazy nie zmieniaj ich całkowicie, bo nie warto. Na podanym przykładzie "malarz kraków" różnicuj na zasadzie dodawania kolejnych słów w tą frazę czyli "dobry malarz kraków", "malarz kraków tanio" itp.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności