Skocz do zawartości

SEOParty Katowice 2k11

FiKaS

Termin SEOPARTY   

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Termin SEOPARTY ?

• 21 październik (piątek)
      3
    • 22 październik (sobota)
      2
    • 28 październik (piątek)
      12
    • 29 październik (sobota)
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Widzę, że niektórzy stali bywalcy nie znają regulaminu forum. Muszę zatem i ja przyjechać i wręczyć parę bananów za cytaty.

Szczerze mówiąc to nawet nie wiem kogo i w jaki sposób zacytowałem :)

PS. Nastawiam się psychicznie na przyjazd w piątek i powrót w sobotę nad ranem;) Może zaznaczycie na liście obecności kto na jaki dzień się zapowiada?

Przybędę z 55% pewnością. w piątek.

edit: striptizu nie przewiduję :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Gdzie można zatrzymać się w pobliżu ? Tylko coś sensownego - bo zazwyczaj nocuję w Hotelu Katowice :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wszystkie miejsca do przekimania się w pobliżu klubu

Najbliżej jest : Angelo

ciutkę dalej :

- Noclegi zacisze chyba w tym chłopaki spali rok temu.

No i jak wspomniałeś :

- hotel katowice

- Qubus

Menu, które obowiązuje w Klubie Garage - jedzonko mają naprawdę super, szczególnie pizze :-)

TTSEO Pamiętam Cię z garażu w... 2008 roku ? :D

zarówno 28 jak i 29 października spotykamy się w tym samym miejscu w tych samych lożach w klubie Garage i piwkujemy :D gadamy o seo i nie tylko ;)

Rozumiem :D

Tylko, że ja muszę pojechać tam (i Katowice nie są moje ulubione miejsce na zwiedzanie i spędzać za dużo czasu), chciałbym po prostu dowiedzieć się, że tam trzeba być 28. czy 29.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności